Referat serie 6 Borup IF - Klejtrup BK

Fort Borup slået til bindebrænde

Efter en kort miniferie til Østen er referenten tilbage med to friskt skrevet referater for serie 6’s seneste to kamp. Den første omhandler kampen mod Klejtrup onsdag den 3. maj. Til dagens kamp var der comeback til Tim Laursen efter skade og med lang række afbud fra folk til målmanden posten, måtte holdleder Kenni Elkjær tænker ud af boksen. Det lykkedes at få Mikkel Vad på målet. Desuden var Kenni selv tiltænkt en plads i dagens trup.

Referat

Det var et spændt serie 6-hold som var mødt op for at forsvarer hjemmebanen Fort Borup, som på daværende tidspunkt havde fundet alle sine kampe (to) på Borup Stadion. Det skulle der blive lavet gevaldigt om på.

Det stod relativt hurtigt klart for mandskabet, at et forsvar af Fort Borup vil blive noget af en opgave, da Klejtrup var mødt op med et meget stærkt hold. Som konsekvens af referentens miniferie står kampens detaljer lidt uskarpt. Men Borup kommer bagud 1-0 midt i 1. halvleg. Et resultat som holder til pausen. Det var egentlig gået meget godt i 1. halvleg og folk fik at vide, at de bare skulle køre på som hidtil, for så skulle målene nok kommer, hvilke de så sandelig gjorde. Det går ca. 10 min. af 2. halvleg inden holdleder Kenni Elkjær laver den dummeste beslutning – Nemlig at indskifte sig selv på den centrale midtbane i stedet for Kynde, som havde brændt sig selv af. Efter indskiftning kollapser Borups midtbane og Kjeltrup for fuldstændige overtage. Målene havler ned og inden kampen bliver fløjtet af står der 8-0 til Klejtrup. Nogle af målene var godt gennemspil uden chance for målmand og forsvar. Andre af målene må betragtes som store personlige fejl. Mikkel dropper gevaldigt på et indlæg, Kaspar laver selvmål, Jeppe bliver afdriblet på baglinjen og referenten kunne fortsætte. I stedet vælger jeg et fokusere på det Borup havde af chancer i kampen. Nemlig én!!! Det eneste positive Kenni laver i kampen stort set, er en aflevering i dybden til Klaus Palmelund, som desværre for tiden er meget uskarp. Chancen bliver ikke andet end en forkølet afslutning.

Efter kampen måtte holdleder Kenni Elkjær konstatere af Fort Borup var væltet og at serie 6, når de taber, taber STORT. Det er indtil videre ”kun” blevet til tre nederlag på henholdsvis 0-8, 0-7 og nu 0-8 igen. Stemningen på holdet var dog intakt efter kampen, hvor den obligatoriske kasse ø, blev drukket på bænkene ude foran klubhuset under sjov og hyggelig snak.

Kampens Spiller

Selvom resultatet blev 8-0 var det alligevel to forsvarsspillere som var i betragtning til dagens titel: Kasper Vad og Klaus Kristensen. Det endte med Klaus Kristensen, som kæmpede bravt med at hold stand. Uden ham var det blevet et endnu større nedsmeltning.

Dagens Skader:

Ja puha: Claus Nedergaard vrider om i knæet og må udgang i løbet af første halvleg. Heldigvis har det efterfølgende vist sig, at skaden ikke var så slem, som først antaget. Tim Laursen må igen udgå, med samme skade som tidligere og det frygtes at Tim er ude resten af sæsonen. God bedring ønskes i fra referenten.