Træningslejr for Borup IF i Skjern

Referat Borup IF serie 3 – Skjern IF serie 2

3-7 (2-1)

Borup Idrætsforening dorg i denne weekend på træningslejr i Skjern med 30 herrespillere. På førstedagen skulle førsteholdet møde hjemmeholdet Skjern, der normalt er tophold i serie 2. Kampen stod fredag aften kl. 1800 på kunstgræs i Skjern.

Efter kun 5 minutter kom det til en stor chance til Skjern, men Christian Mønsted i Borup målet afværgede med en god redning. 2 minutter senere gik det løs i modsatte ende, hvor Victor Lytzen fik en friløber efter flot sammenspil mellem Frederik Hvid, Peter Lund og Victor scorede sikkert til føring på 1-0.

Borup gjorde det godt mod de stærke modstandere fra Skjern. Det lykkedes dog ikke at holde modstanderne fra fadet og efter 25 minutter udlignede Skjern til 1-1 efter en fejlaflevering af Mike Lybæk i forsvaret. Derefter havde Skjern et par hurtige afleveringer og scorede til 1-1.

Kun 4 minutter senere var Borup igen i teten. Skjern afviklede et hjørnespark i Borup enden, og det resulterede i et kontraangreb, hvor Victor Lytzen slot en god tværaflevering, som Mark Vad flot fulgte op på med scoring til pauseføringen på 2-1. Flot klaret at følge med serie 2 holdet fra Skjern gennem hele halvlegen.

Efter halvlegen kom der andre boller på suppen. Skjern Havde tilsyneladende haft en god snak i pausen og mandede sig nu op og gav Borup-spillerne kamp til stregen. Allerede i 46. minut udlignede Skjern til 2-2. Det skete på et frispark, som blev spillet ind i Borup-feltet. Forsvaret fik ikke clearet og Skjern satte bolden i mål. Ikke ufortjent men ærgerligt.

Allerede minuttet efter mistede Jacob Lyngsø bolden på midten. Skjern slog kontra, afdriblede Christian Mønsted og scorede sikkert til 2-3. Derefter var proppen gået af flasken og Skjern sad mere og mere på kampen.

I det 57. minut lykkedes det Skjern at spille Borup forsvaret tyndt. Bolden fandt en helt fri Skjern mand ved bagerste stolpe, og så endte den i Borup målet til 2-4.

60 minutter henne i kampen var Skjern i angreb. Bolden blev spillet bagud i banen, fandt en Skjernspiller i fart frem af banen. Bolden blev fyret i mål uden chance for Mønsted i målet. Så sted det 2-5.

4 minutter senere fik Borup frispark, som Frank Tylstrup forsøgte at sætte ind på et direkte spark. Lige ved og næsten for bolden ramte opstanderen og røg i spil igen. Peter Lund var tæt på, men missede ved at sparke langt over mål. Fortsat 2-5 trods den store chance. Kort efter var bolden i modsatte ende, og Skjern scorede til 2-6.

Det lykkedes fortsat Borup at komme til chancer. I det 72. minut fik Christian Malik godt ram på en bold i kanten af feltet, og ramte med et godt spark Skjern målet til 3-6. God reducering og flot mål.

En hård kamp for Borup, og det lykkedes heller ikke for Borup at holde Skjern fra yderligere scoringer. I det 74. minut fandt et Skjern indlæg i Borup feltet en helt fri mand, der trykkede bolden i mål til slutresultatet 3-7.

Status efter kampen må være, at Borup spillerne gjorde det rigtig godt i første halvleg. Det var flot, at spilleren kunne følge med de stærke serie 2 spillere så langt, som de gjorde. Endda med sejr i første halvleg. Derefter viste Skjern så, at der er forskel på en oprykker fra serie 4 og et hold, der plejer at kæmpe i toppen af serie 2. Skjern sad på anden halvleg, og sejren var selvfølgelig helt fortjent.

God læring for de unge Borup spillere, der fik god kamptræning ud af fredag aftens kamp. Et stort minus fra kampen må siges at være, at Anders Tougård brækkede et kraveben, og formentlig er ude det meste af forårssæsonen. Ærgerligt for Borup og super ærgerligt for Anders.

Træningslejren fortsætter med spillermøde fredag aften. Træning og kampe for de øvrige spillere lørdag, og selvfølgelig en kammeratskabsaften i Skjern lørdag aften. En aften som der socialt er set frem til i den forgangne kolde vintertid.

Det forlyder efter kampen, at Borup spillerne er ret sikre på, at de kommer til at vinde 3. halvleg lige så stort, som Skjern vandt fodboldkampen.