"Hollywood" afsløret som Byfesttema 2018

Ved Borup Idrætsforenings afslutningsfest lørdag aften afslørede Byfestudvalget næste års byfesttema. Temaet for næste års byfest er "Hollywood".

Afsløring af temaet er samtidig startskuddet til de mange udvalg under byfesten til, at de godt kan begynde at planlægge udsmykning, aktiviteter, udklædning og andre kreative indslag. Hvordan skal byfestteltet udsmykkes, hvilke aktiviteter skal der arrangeres og hvilke konkurrencer skal Farmerturneringen indeholde. Udvalgene har nu hele vinteren til den kreative process, så byfesten kan skrues ordentligt sammen. 

Der er god grund til allerede nu at begynde at glæde sig til den kommende byfest. Masser af idéer kan udvikles ud fra temaet "Hollywood". Kun fantasien sætter grænserne. 

Byfesten er traditionen tro i uge 26.

I forbindelse med afsløringen blev der udskrevet en konkurrence blandt de tilstedeværende gæster i forsamlingshuset. En gratis adgangsbillet til byfesten i Låstrup 2018 var på højkant. Blandt de indkomne forslag var Johan Nielsen, den der kom tættest på temaet. Han havde gættet på temaet "Film". 

Johan Nielsen foran planchen med næste års tema. 

Det skortede ikke på gode forslag til byfesttemaer, så der er også inspiration til byfestudvalget til de kommende års byfester. Nogle af forslagene var så langt omkring, som Hip Hop, Børnetime, Disney, Anden Verdenskrig, VM i fodbold, Nudist, Romerriget, Store Patter, Jul Safari, 80'er Fest, 90'er Fest, Indianer, Camping, 90210, USA, Rumvæsner, Blues Brothers, Las Vegas, Superhelte, Sygehus, On The Moon, Nordisk Mytologi, Rock n' Roll og mange andre temaler. En sand guldgrube af temaforslag til kommende byfester. 

Vi glæder os til dem alle, men allermest til næste års "Hollywood".

Annoncesponsor for dette opslag er: