Referat jyllandsserie damer Aalborg Chang - SUB09

SUB09s damehold mødte søndag eftermiddag Aalborg Chang på udebane i Aalborg. Her fik holdet noget af en nedtur efter, at holdet i sidste runde havde sikret sig endnu en sæson i jyllandsserien. Holdet tabte kampen ikke mindre end 6-1 efter 2-0 ved pausen.

Især pausestillingen var meget misvisende, da SUB damerne tilspillede sig den ene store chance efter den anden. Især topscorer Sara Just Poulsen var uheldigt foran mål, hvor hun flere gange var alene med målmanden. Effektiviteten var dog ikke så god, for det blev ikke til mål til SUB. I den anden ende slog Aalborg Chang kynisk til i det 10. og 30. minut. Men alt i alt burde SUB have ført kampen ved pausen.

Selv om SUB09 var bagud ved pausen, så det var med fortrøstning, at man gik ud til 2. halvleg. Den fortrøstning skulle dog hurtigt vise sig at være skabt på falske forhåbninger. Aalborg Changs 2 livsfarlige angribere slog til med 4 mål på 20 minutter. Samme angribere, der også stod for første halvlegs mål. De 2 angribere scorede hver 3 mål. SUB forsatte med at produceret chancer, men det var først i kampens 75. minut, at reduceringen kom. Det skete da Camilla Højer fandt Sara Just Poulsen, som endelig havde held med at passere målmanden til trøstmålet til 6-1.

Nu skal SUB09 op i mod de 2 opryknings aspiranter Holtet og Aalborg Freja i sæsonens sidste 2 kampe. Heraf den første lørdag den 28. oktober kl. 1530 på Ulbjerg Stadion.