Referat serie 4 Klejtrup IF - Borup IF

Efter det store nederlag på 7-0 i Doense/Vebbestrup, hvor man bare mødte et klart bedre hold, skulle Borup IF serie 4 herrer søndag formiddag møde Klejtrup IF på udebane. Klejtrup havde allerede inden kampen udspillet sin rolle i toppen af den svære pulje, så de havde ikke meget andet end æren at spille for. Det havde Borup derimod, for der var fortsat en lille chance for, at holdet kunne blive blandt de hold på sjettepladsen, der kunne få lov at blive i serie 4. Hvis Borup besejrede Klejtrup og mange andre kampe flaskede sig i de øvrige puljer. I alt 24 af de bedste sjettepladser ud af 36 puljer kunne redde sig på den måde.

Assistenttræner Flemming lund havde lavet en offensiv opstilling, for chancen og sejren skulle forfølges. I forårets løb har man brugt ikke færre end 6 målmænd, hvilket var en følge af førsteholdsmålmand Christian Mønsteds brækkede ben. Den sidste i rækken var Martin Gundersen, og der gik ikke mere end 1 minut, så var han passeret, og han og Borup holdet havde nok bange anelser.

5 minutter efter var der udlignet, da Lars Mogensen halvflugtede Rasmus Abildskov Nielsens hjørnespark i mål. Borup holdet havde godt fat og i det 25. minut kom føringen til 1-2, da Rasmus Abildskov Nielsen blev sendt afsted af Kenni Elkjær. Rasmus stoppede op og sendte et langskud ind bag målmanden.

I det 33. min udlignede Klejtrup ligeledes på et langskud. Det holdt dog ikke lang tid, for kort tid efter blev det 2-3, da Rasmus Abilsksov Nielsen smart headede Kenni Elkjærs hovedstødaflevering i nettet.

Lige før halvleg var Rasmus helt alene igennem, men uden at kunne score.

Spillerne blev i pausen rost for indsatsen af Flemming Lund, og nu gjaldt det om at holde fast. De 2 trænere blev skiftet ind. Niels Klausen, der var kommet til blev skiftet ind i målet, og Flemming Lund fremme i angrebet. Der blev kæmpet om hver eneste bold. Hele 3 gange spillede Flemming Lund Rasmus Abildskov Nielsen helt fri, men den afgørende chance for at lukke kampen kom dog ikke.

I stedet måtte Niels Klausen i målet diske op med en super redning på et frispark. En redning som målmandstræner Bo Soelberg ville have været stolt af, hvis han havde set det.

Selv om Per Kirkeby Sørensen måtte ud til en fortjent afkøling i 10 minutter, så hev Borup holdet en fortjent sejr hjem. Borup holdt rutinerede på bolden de sidste minutter, så overraskelsen var en kendsgerning. Selvom Borup ikke forventede redning, blev sejren fejret, men så kom den store gave, da JBU havde fået talt sammen og set puljerne igennem. Borup endte som nr. 22 og kom lige ind under de 24 hold, som reddede sig på puljernes sjettepladser.

Hvem, nej ingen havde troet på det, da sæsonen gik i gang. Slet ikke i den stærke pulje, som Borup var endt i. Men Borup holdet har overrasket alt og alle incl. sig selv.

For Borup blev Mathias Kristiansen fortjent kåret som bedste mand. Men også topscorer Rasmus Abildskov Nielsen var stærkt spillende med sine 2 mål og evige farlighed.

Alle fortjente ros, men holdets bageste mand Lasse Braad spillede en ny pragtkamp

En stærkt spillende Rasmus Abildskov Nielsen scorede 2 mål.