Referat jyllandsserie kvinder SUB09 - Aalborg Chang

SUB 09 - Aalborg Chang  3-0 (2-0)

  1. min. 1-0. Sara Just Poulsen
  2. min. 2-0. Line Østergaard (AK)
  3. min. 3-0. Kathrine Møller (Sara Just Poulsen)

OPSTILLING:

 

 

 

 

 

Gitte Thorsager

 

 

Emma Langager

Ena Klausen

 

Maria Svenningsen

AK Mikkelsen

Camilla Porup

Ida Velling

Line Østergaard

Kathrine Bach Møller

Maja Ploumann

 

 

Sara Just Poulsen

 

 

Udskiftere: Stinne Hermann, Mie Lyngsø Lund og Anne Hald

3 tiltrængte points røg på kontoen onsdag aften.

Med en fortjent 3-0 sejr, som burde have været dobbelt så stor, kunne vi endelig synge sejrssangen igen. På en aften hvor spillet ikke var det mest polerede, men hvor Maria Svenningsen og Ena Klausen samt resten af bagkæden stod bundsolidt, var det en kamp, som vi havde fuld kontrol over.

På et langskud med venstrefoden gav Sara Just Poulsen SUB09 en tidlig føring, som blev fordoblet efter en halv times spil, da Anne-Kathrine Mikkelsen’s præcise frisparksindlæg blev mødt af Line Østergaar., som med snilde og elegance med ydersiden sendte bolden i mål. Forinden havde Chang forsøgt sig med til tider lidt naivt forsvarsspil, som gav os en del bolderobringer og store chancer på den konto. Bl.a. var en veloplagt Sara til evig uro for Chang-forsvaret.

Udover sejren var det skønt at spille til 0 og at bagkæden samt Gitte Thorsager i målet afholdt Chang fra nævneværdige chancer. Derforuden producerede vi store chancer via aggressivt erobringsspil. Og endelig fik alle 14 spillere masser af spilletid.

Ena Klausen, Maria Svenningsen og Sara Just Poulsen trak de fleste stemmer, men også Line Østergaard. og Ida Velling Gundersen arbejdede flot for sagen.

Med et tætpakket kampprogram her i september er der allerede kamp igen på søndag, hvor vi skal en tur til Aalborg KFUM.

/Kristian Dam Kjær

Arkivfoto Maria Svenningsen

Annoncesponsor for dette opslag er: