Jazzonators 2000 koncert i Låstrup Kirke

4 unge musikere fra vores lokalområde spiller jazzstandard, velkendte sange og egne kompositioner med udgangspunkt i vinter, lys og livskraft.

Arrangør er menighedsrådet Ulbjerg- Lynderup-Låstrup sogne.

Gruppen Jazzonators består af Clara El Jamal Asger Klinkby Jørgensen Lasse Bitsch Jensen og Alfred Lykke Nielsen. De 4 lokale musikere begyndte at spille sammen på Musikalsk Grundkursus (MGK) i Viborg for nogle år tilbage. De fandt hurtigt ud af, at de spillede godt sammen og havde en fælles interesse for jazzmusikken. Ifølge de 4 unge musikere, var det ikke kun musikalsk, at de spillede godt sammen, for de havde det også godt med hinanden og spillede menneskeligt godt sammen.

Alfred og Clara kommer fra henholdsvis Ulbjerg og Låstrup.  I dag bor de alle fire i Århus og studerer henholdsvis til lærer og til datalog. Musikinteressen lever fortsat, og derfor vil de gerne vise lokalområdet, hvad de har lært og vender i den anledning tilbage til Låstrup Kirke med en koncert.

Her bydes på jazzstandarder, velkendte sange og egne kompositioner, som overskriften angiver med udgangspunkt i vinter ,lys og livskraft.

Koncerten finder sted i Låstrup Kirke torsdag 21. februar, kl.1900

Menighedsrådet byder alle velkommen til en dejlig musisk oplevelse.

Her ses de 4 jazzmusikere i deres rette element foran Latinerhaven i Viborg.