Referat serie 3 Borup IF - Hersom-Bjerregrav IF

Borup serie forsatter den gode stime, da holdet søndag eftermiddag mødte Hersom/Bjerregrav i et lokalopgør på hjemmebane i Låstrup. Her vandt Borup velfortjent kampen 4-1 efter 1-1 ved pausen. Sejren var ikke et mål for stort efter hjemmeholdets mening.

Som i de seneste kampe mellem de 2 hold, var det Borup der havde bolden og tog teten, mens Hersom/Bjerregrav trak sig tilbage og lurede på contrabolde.

Borup havde et par vel gennemspillede angreb. Blandt andet kampens indtil nu største, da Peter Lund spillede Anders Tougård total fri. Anders’ afslutning sneg sig dog uden om stolpen, så ingen forløsning i den situation.

I stedet var det gæsterne fra Hersom/Bjerregrav, der kom foran i kampens 40. minut, da et hjørnespark blev pandet ind i mål. Dødbolde er og bliver Hersom/Bjerregravs varemærke.

I kampens 45. minut åndede hjemmepublikum lettet op, da Mathias Dalsgaard sendte en sukkerbold af et frispark ind i hovedet på træner Svend Aage Christensen, der headede bolden i mål til halvlegstillingen 1-1.

Hersom/B spillede i en periode hårdt,  og det gik blandt andet hårdt ud over Borups spidsangriber Peter Lund. Umiddelbart inden pausen gav det et gult kort til en Hersom/Bjerregravspiller, så Borup kom ud til anden halvleg med en mand i overtal.

Borup kom dermed bedst fra start, og det holdte de faktisk halvlegen igennem. Hersom/Bjerregravs forsvar var på overarbejde, især i halvlegens første halve time.

Efter en del tilløb bragte Mathias Dalsgaard Borup foran 10 minutter inde i halvlegen. Han tog et rush op af banen og sendte til sidst bolden i mål fra kanten af feltet med en hård inderside. Måltavlen viste nu 2-1 til hjemmeholdet.

Efter et flot gennemspillet angreb var Steffen Frederiksen helt alene igennem med gæsternes målmand. Steffen brændte chancen, men på forunderligvis havnede riposten hos Johan Nielsen, der sendte bolden i mål i halvlegens 20. minut.

I det 25. minut blev det 4-1, da Peter Lund endelig fik hul på bylden, og køligt sendte bolden i mål fra kanten af feltet mellem Hersom/Bjerregravs forsvarsspillere. Gæsternes forsvar var ved og være godt og grundigt rundtossede, og det resulterede efterfølgende i et straffespark til Johan Nielsen. Peter Lund brændte desværre på denne chance, så resultatet forblev ved de 4-1.

I resten af kampen fusede spillet ud. Begge hold ville tilsyneladende ikke bruge mere energi.

Nu er Borup efter 3. sejr i træk rykket op på 3. pladsen og skal fredag møde topholdet fra Tjele Vest Sport.

Bedste spiller blev Mathias Dalsgård, der ligesom de øvrige spillede en flot 2. halvleg. Den spillende træner Svend Åge Christensen spillede nok sin hidtil bedste kamp i den gule trøje, så også stor ros til ham.