Referat Borup IF serie 3 mod Skals

Med en indiskutabelt 3-1 sejr i lokalopgøret på udebane i Skals, var det en meget tilfreds træner og spillere, som kunne lade sejrssangen gjalde. Men at det skulle ende med en Borup-sejr lå ikke i kortene med 10 min. tilbage af kampen.

Skals sad på der først kvarter, og fik bragt sig i front ved Lasse Broberg på Kim Antonsens forarbejde.
Vi overtog derefter spillet og fik tilstillet os et par fine muligheder.
I pausen var vi enige om at fortsætte der hurtige og direkte spil, som var med til at bringe Skals i ubalance. Samtidigt havde Simon Andersen og Frederik Hvid godt styr på Kim Antonsen, så han ikke blev farlig. Med et kvarter igen gjorde Peter Lund comeback, og han kom ind og skabte ravage offensivt. Med 5 min. igen blev Frederik Hvid smidt i front for at jagte udligningen, og den kom i samme øjeblik, da Johan Nielsen flot halvflugtede Anders Tougårds oplæg i nettet. Udligningen skabte stor og velfortjent glæde i Borup-lejren, men var også med til at punktere Skals. Vi fik ekstra energi og de mistede lidt pusten. I 89. minut heade Peter Lund fra tæt hold Alfred Lyngsø Mikkelsens flotte indlæg i nettet, og i overtiden kronede Alfred en meget flot indsats, da han på en friløber på Johan Nielsens dybdebold udplacerede Frederik Broberg i Skals-målet.
Endnu en fremragende indsats af de unge knægte, som i de sidste kampe virkelig har vist en fantastisk vilje og tro på tingene.
I en meget tæt pulje luner hver en sejr, for op- og nedrykning ser ud til at blive afgjort først til allersidst.
Alfred Lyngsø Mikkelsen blev fortjent kampens spil.