Kampprogram serie 3 Borup IF - Sallingsund

Borup IF – Sallingsund FC

Velkommen på Borup stadion til trænere, spillere og tilskuere!

Uafgjort i Rødding: Borup startede sæsonen ud med 1-1 ude mod Tjele Vest Sport i lørdags. I en kamp hvor der blevet gået til den, og hvor man godt kunne se at begge hold var tændt på at komme godt fra land i den nye sæson. Kampen bølgede frem og tilbage, og begge hold gik efter de tre point helt til sidste fløjt. Selvom de tre point havde lunet på Borup-kontoen, så var et uafgjort resultat ikke helt misvisende for begge mandskaber.

Dagens modstander: Sallingsund kommer med et nederlag i bagagen, efter de tabte 1-3 mod Ørslevkloster. Dette Sallingsund hold Borup skal møde i dag, er et ”lukket” hold, som har spillet sammen i mange år, og er kendt for virkelig at gå til stålet i alle dueller. Kan man også konkluddere ud fra kampfakta, hvor de har fået to gule kort og et rødt.

Truppen til dagens kamp: Til denne sæson har Borup fået tilgang af tre nye spillere, som alle er med omkring førsteholdet. To tidligere Skals spillere i form af Simon Hermann og Bastian Terp. Derudover en tidligere TVS spiller Alexander Scott. De har alle tre gjort et fremragende stykke arbejder, og er virkelig faldet godt ind i truppen. Truppen til i dag, må siges at være en rigtig stærk trup, selvom der er afbud fra Peter Lund, og skade til Tobias og Alfred.

Forventningerne til dagens kamp, er at spillerne er top motiveret til dagens kamp. Sallingsund vil komme med alt hvad de har, og vil fortsætte til sidste fløjt. Borup skal være villige til at slå sig, være der for hinanden, og spille med den gejst og glæde, som de har haft i træningskampene og i sidste weekend. Så den skal have alt hvad den kan trække, for at hive sejren i land i den første hjemmekamp i 2022!

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Annoncesponsor for dette opslag er: