Fodboldopstart for børn fra 3 til 7 år i Borup IF

Lørdag den 2. april var områdets børnefodboldspillere inviteret til fodboldtræning og leg med bold på Borup Stadion i Låstrup. 

Sara og Laura Ambrosius tog sig af de mindste, hvor der dels leges med bold, men også er plads til andre lege. Formålet her er klart, at børnene skal have det sjovt og kan lære at gå til holdsport, hvor man dels kan lege og dels kan få gode oplevelser sammen med andre. Til dels også lærer at forstå kollektive beskeder. 

Silje Kjeldgaard og Martin Eriksen tog sig af de lidt ældre børn, hvor der er mere fodbold på programmet. Det er børn i U6 og U7 rækken. 

Efter en god træning på græsbanen var der fælles information om den kommende sæson. Karin Elkjær stod klar med pølsehorn og saft i klubhuset, så alle kunne få varmen oven på sjov træning. 

Fremover trænes hver torsdag fra kl. 1700 til kl. 1800. Alle er velkomne. Det gælder også søskende og forældre, der gerne må kikke med fra sidelinjen og lave sig en kop kaffe i kantinen. 

Der er altid plads til flere i Borup Idrætsforening, og der er plads til at have det sjovt med bold, så velkommen til nye gode timer på vores stadion i Låstrup. 

Annoncesponsor for dette opslag er: