Referat serie 3 hjemme mod Sallingsund

Desværre blev det kun til 1-1 i dagens hjemmekamp imod et godt kæmpende og til tider godt spillende Sallingsundhold, som udelukkende består af ukrainere.

Kampen igennem havde vi svært ved at skabe de helt store chancer, og Sallingsund havde generelt ikke meget at skyde med offensivt. Men de har nogle dygtige boldspillere og fysisk stærke spillere, som stod godt på banen og gjorde det svært for os at skabe de helt store chancer. Især i 1.halvleg.

Sallingsund kom i front midtvejs i 1.halvleg, da et frisparksindlæg blev snittet af Joachim Hvid og bolden strøg i en bue over August Ivik og ind i eget mål.

Kort før pausefløjtet opstod kampens mest dramatiske højdepunkt, da en Sallingsundspiller plantede et albueslag i ryggen på anfører Frederik Hvid. Kampens meget kompetente dommer, Michael Svendsen, var ikke i tvivl og sendte Sallingsundspilleren tidligt i bad. I øvrigt en fornøjelse at have en stærk og tydelig dommer som Michael Svendsen!

Anden halvleg var kun 2.minutter gammel, da indskiftede Henry Elkjær Jensen hamrede en ripost i nettet fra tæt hold og udlignede til 1-1 efter indlæg fra Simon Hermann og afslutning af Frederik Hvid. Vi sad totalt på spillet resten af kampen, men tættest vi kom på sejren var et par store muligheder til brødrene Magnus og Henry Elkjær Jensen.

Hvor vi i sidste uge spillede på en håbløs bane i Rødding, var det en flot og velplejet bane i Låstrup, som baneplejer “PB” havde gjort klar til os. Vi ville gerne have kvitteret med 3 points, men måtte tage til takke med det ene. Ud over det røde kort, blev det til yderligere 2 gule kort. Heraf et til Frederik Hvid 10 minutter inden sidste fløjt.

Drengene fortjener stor ros, fordi de vitterligt forsøgte at få scoret det afgørende mål, men vi manglede bare det sidste held og dygtighed i afslutningsspillet. Bastian Borup Terp spillede igen en flot kamp og blev fortjent kampens spiller. Også indskiftede Henry Elkjær Jensen fik en lille håndfuld stemmer ovenpå sin fine indhop.

Næste kamp er på fredag aften i Mønsted.