Fodboldopstart SUB09

SUB 09 Kvinder havde i går opstart i Borup sammen med Borups seniorherrer., hvor Joachim Hvid bød velkommen til årets første træning.

Der var mødt 13 damespillere op, hvoraf 11 var med på træningsbanen til den første times træning i sæsonen. Trods den tunge og ujævne bane blev det til nogle meter i benene, men der et stykke vej til kondien og teknikken er på sit plads. Det skal Chris Muomaife prøve at få styr på med træning to gange om ugen, nogle træningskampe og en træningslejr for begge hold inden sæsonstart i slutningen af marts.

Efter en times træning var der varm suppe i klubhuset og en masse hyggesnak, hvorefter damerne gik i omklædningsrummet og holdte en kort optakt til den kommende sæson. Else fortalte om Dameudvalgets ide om egen træningslejr i lokalområdet med hygge, træningskamp for begge hold mm., samt ønske om køb af nye lægetasker til begge hold. Damespillerne blev også opfordrer til af melde fra, hvis der er datoer, hvor man er forhindret i at spille kamp, som skal ske personligt til Chris.

Desuden søgte Dameudvalget nye holdledere til begge hold. 7-mandsholdet søger en holdleder eller flere, som vil stå for at samle hold og tage med ud til kampene. Mens Jyllandsserieholdet søger en holdleder til at hjælpe Chris til kampene med det praktiske.

Til den nye sæson har vi måtte tage afsked med et par spiller, men også velkommen til nye og tidligere spillere, som kommer hjem til klubben. Ellers starter træningen for alvor op på tirsdag kl. 19.00-20.30 i Borup, og igen torsdag i samme tidsrum. Damespillerne bedes melde til og fra træninger og kampe inde på DBU-appen i KampKlar, hvor tid og sted for træningerne også er lagt ind.

Hvis du er ny og gerne vil være en del af vores dejlige klub, kan du rette henvendelse til enten Line Bach Møller (28904804) eller Else Kærtoft Astrup (28579982), og de skal hjælpe dig godt igang.

Dameudvalget og Chris glæder sig til at se alle spillere til træningerne og kamp.

 

 

Se flere billeder fra træningsopstart via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: