Referat Borup IF serie 3 træningskampe 2022

Borup er også gået i gang med træningskampene. Og det er blevet til 2 sejre mod Højslev St. og Viborg Nørremarken.

Træner Kristian Kjær havde til den første kamp i Højslev udtaget 2 af klubbens nye spillere i Bastian Terp og Alexander Scott, og dertil givet comeback til Jakob Lyngsø efter et par års fravær.

Holdet fik en skidt start og kom bagefter efter 1 minuts spil. Holdet fik sig dog arbejdet sig ind i opgøret, ved bl.a. stærkt spil af Bastian Terp, der bl.a. havde et drøn på stolpen, indenTobias Sloth fik udlignet.

I 2. halvleg sikrede Magnus Elkjær og Bastian Terp på 2 gode mål i kampens sidste 10 minutter sejren på 3-1.

Kampens spiller var en stærk spillende Bastian Terp, der viste han kan blive en virkeligt god forstærkning til Borupholdet.

Lørdag den 26. februar drog Borup så til Nørremarken og mødte det nyoprykkede serie 2 hold. Her havde man så en anden af klubbens nye spillere i form af Simon Herman med og et mini comeback til Peter Lund. Begge var med i startopstilling, hvor holdet spillede en forrygende 1. halvleg, hvor de på 2 mål af Christian Malik og 1 af Magnus Elkjær sørgede for en noget overraskende 3-0 føring ved pausen.

I anden halvleg kom den stærke bænk i kamp, og selvom håndbremsen blev trukket lidt, så kom der 2 yderlige mål af Tobias Sloth og Johan Nielsen. Så sejren blev på hele 5-0.

Simon Herman gjorde en god figur især i 1. halvleg, men kampens spiller må være Christian Malik, der har fået en god start på sæsonen kronet med 2 mål.

Ny spiller i den gule trøje er Simon Herman. Velkommen i klubben til ham og de øvrige nye spillere.

Næste træningskamp er den 11. marts under træningslejr i Fjerritslev og igen den 17. marts hjemme mod Mønsted.