Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Ørslevkloster IF

Efter nogle målrige opgør i de sidste 3 kampe, blev det kun ved en enkelt scoring i aftenens hjemmekamp imod ØK, da vi vandt 1-0 på indskiftede Alfred Lyngsø Mikkelsens mål i det 83.min. Efter Jannick Thorsagers forarbejde, afdriblede Alfred 2-3 ØK-spillere i feltet og udplacerede keeper Markus Beyer.

Samme Alfred blev et par minutter senere snydt for at kæmpe straffespark, da han blev revet omkuld af ØK’s anfører Thomas Ramsdal. Men af en eller anden grund dømte dommer Jan Hald frispark til ØK.

I kampens sidste minutter fik Borups Magnus Elkjær for anden kamp i træk korrekt gult kort for et hårdt frispark mod netop Thomas Ramsdal.

1.halvleg var meget jævnbyrdig, hvor begge hold skiftedes til at styre spillet. Hjemmeholdets Rasmus Abildskov Nielsen brænder en stor hovedstødschance, og i den anden ender redder August Ivik på ØK’s bedste Simon Rasmussens friløber.

I 2.halvleg sidder vi på kampen. ØK står dybt og vil udelukkende spille på omstillinger. De brænder en stor chance, men ellers var de ganske tandløse. Og 3-back-kæden med Frederik Hvid, Simon Andersen og Magnus Nielsen lukkede helt ned for Rune Skovgård.

Vi skabte i løbet af halvlegen flere og flere muligheder uden dog at få de helt store chancer ud af spilovertaget. Dog hjalp indskiftningerne på Alfred og Magnus Elkjær på den offensive del af spillet, og derfor var det heller ikke helt ufortjent, da vi endeligt fik scoret.

ØK havde ikke noget modsvar til scoringen, hvorimod vi fik et par gode omstillinger.

Så resultatet var i vores optik ganske retfærdigt.

Gutterne skal vitterlig roses for en dedikeret og disciplineret indsats denne aften. August Ivik og Simon Herman delte stemmerne som kampens spillere.

Se flere billeder fra kampen på dette link.