Frivillige hjælpere til kantinen søges

Borup Idrætsforening har gennem mange år haft et fast korps af gode kantinehjælpere, der har holdt kantinen i klubhuset åbent ved alle seniorkampe på vores stadion i Låstrup. Vi ændrede sidste år konceptet, så vi er 2 – 4 hjælpere pr. gang og vi har flyttet salget udenfor under halvtaget.

Det frivillige arbejde består af sammen med kampens øvrige hjælpere at grille pølser, tappe fadøl, sælge drikkevarer, lave kaffe og the til gæster og spillere. Det aftales inden kampen, hvilke af de frivillige, der møder ind tidsnok til at stille op, og hvem der bliver efter kampen og rydder op. Der er ikke brug for alle de frivillige fra start til slut, så man byder ind med det, som man har mulighed for at hjælpe med.

Der kræves ikke nogen forudsætninger for at melde sig som hjælper. Alle hjælpere instrueres og møder ind sammen med andre mere erfarne hjælpere.

Alle frivillige kantinemedhjælpere m/k inviteres med til Borup Idrætsforenings årlige medhjælperfest den første lørdag hvert år, så der er også et socialt aspekt i at være hjælper i Borup IF. Altså ud over det sociale fællesskab, der er blandt hjælperne under kampene.

Er du villig til at give en hånd med, så kontakt bestyrelsen og prøv om det er noget for dig.

Annoncesponsor for dette opslag er: