Referat Borup IF serie 3 ude mod Tjele Vest Sport

Efter en række gode optaktskampe med 4 sejre, skulle Borup ligge ud i en svær udekamp mod nedrykkerne fra Tjele Vest Sport. Til kampen havde træner Kristian Kjær udtaget 2 debutanter Alexander Scott og Bastian Terp og også 2 næsten debutanter de helt unge Henry Elkjær og tilbagevendte Jannick Thorsager der er kommet tilbage fra Viborg B 67. Så det var en udmærket trup trods nogle obligatoriske afbud, som er hverdag på serie 3 niveau i disse tider. På en helt håbløs, hård og knoldet bane, som umuliggjorde at praktisere noget, der bare mindede om fodbold, måtte begge hold ty til gammeldags kick’n rush fodbold.

Borup fik dog en god start og lagde trykt på et ungt men ikke ueffen Tjele Vest hold. Efter flere lige ved næsten forsøg kom Borup foran efter 20 min., da Magnus Elkjær hamrede et direkte frispark på overliggeren, hvor Alfred Mikkelsen var over riposten og nemt kunne score. Når Tjele Vest bed fra sig, var målmand August Mathiesen på sin plads, før hjemmeholdet blev rigtigt farlige. I den anden ende kombinerede Alfred Mikkelsen og Peter Lund sig igennem et par gange. Og på en af dem scorede Peter Lund i det 40. min. men målet blev yderste tvivlsomt og noget overraskende annulleret for offside. Til stor frustration for de mange Borup tilhængere. Halvlegen sluttede med 2 10 minutters udvisninger - et til hvert hold. For Borup måtte en godt spillende Bastian Terp ud i 10 min. Bastian dominere midtbanen i store dele af kampen, indtil der ikke var mere brændstof på tanken.

Anden halvleg startede skidt for Borup, da forsvaret totalt sov, og en Tjele-spiller kom alene igennem. Et klodset straffespark og korrekt straffespark blev begået, som Tjele scorede sikkert på. Borup kom slet ikke rigtigt i gang i anden halvleg, men man fik kæmpet sig ind i kampen igen. Det ændrede sig lidt de sidste 10 minutter., da Tjele fik en ny udvisning i det 35 minut, og Borup fik overtaget til sidst, selvom indskiftede Tobias Sloth måtte bæres fra banen, da han landede skævt på lænden efter en luftduel. Men umiddelbart “kun” et hårdt slag.

Borup troede også sejren var i hus da Bastian Terp fandt Henry Elkjær, der flot sendte bolden i mål. Men endnu engang var dommerens fløjte i mod Borup, da han dømte offside - igen en lidt tvivlsom kendelse. Så kampen blev 1-1 og et retfærdig resultat, selvom Borup spillerne gerne ville haft alle 3 points med hjem.

For Borup fik Bastian Terp en super debut, men unge Magnus Elkjær blev suverænt kampens spiller trods et underlag, som ikke passer til den unge knægts glimrende teknik. Næste kamp er på lørdag hjemme imod Sallingsund.