Referat SUB09 i udekampen mod Vorup FB

Lørdag den 26. marts drog SUB09 Jyllandsserie kvinder afsted til XL-park, Vorup, for at spille sæsonens første turneringskamp. Med det skønneste vejr og nogle gode træninger forinden, gik vi i den grad på banen med sommerfugle i maven.

Det var en kamp med fokus på positionspil og god kommunikation. Noget der har karakteriseret mange af vores træninger.

Kampen blev fløjtet i gang kl 16 og allerede 3 minutter efter endte en redning fra Line, som desværre ikke blev fulgt op på, i nettet til stillingen 0-1. Gyset gik igennem os, da Line kort tid efter, lå og ømmede sig. Heldigvis kom hun hurtig på benene igen, så kampen kunne fortsætte. Ikke ligefrem den start vi havde drømt om.

Men tallet 3 skulle vise sig at blive helt essentiel i denne kamp, for allerede 3 minutter efter 0-1 scoringen, blev der udlignet til 1-1. Et fremragende indkast fra Isa, faldt i fødderne på Carla lige udenfor feltet, som på bedste vis fik narrede modstanderen med hendes fornemme vendinger og kunne sparke bolden i målet. Et moment, som i en kort periode fik selvtilliden og gejsten tilbage i SUB-damerne. De næste 25 minutter var meget tætte. Med store chancer fra både Vorup og SUB. Især en situation er værd at fremhæve, hvor bolden bliver drevet op af sidelinjen af AK, med en god stikning i dybden til Porup. På fornemste vis får Porup driblet udenom forsvaret og ind i feltet, hvor Michelle har placeret sig perfekt og kan modtage bolden. Desværre fører dette ikke til et mål, men en rigtig god aktion fra pigerne. Allerede i kampens 20.minut, måtte vores formidable offensive midtbane, Sandra, udgå med en tilbagevendende lyskeskade.

Efter nogle hårde 25 minutter med kamp til stregen, blev en tværaflevering fra Vorups midtbane, i det 30.minut, taget ned og luppet over Line. Stillingen nu 1-2 til Vorup. På trods af at SUB, går lidt ned i tempo og løber meget efter bolden, lykkedes det alligevel Maja at lave en god aflevering til Isa, som med hendes høje tempo kunne løbe mod mål. Desværre endte bolden ved siden af målet. Endnu en stor chance fra SUB-damerne.

I pausen, var der blevet talt om, at spillerne skulle stå tættere på deres mand og komme først på bolden, for at undgå at blive overspillet. Noget som vi tilsyneladende havde enormt svært ved at implementere på banen efter pausen og hele anden halvvej føltes som et langt Vorup spil, uden nogle chancer til SUB. I det 59.minut, ender et opspil fra Vorup i SUB09 målet, som gjorde kampens stilling til 1-3. Resten af halvvejen havde Vorup bolden størstedelen af tiden og flere store chancer til modstanderne, som heldigvis ikke endte ud i noget. En lidt ærgerlig kamp, som SUB godt kunne have vundet, hvis de havde spillet op til deres niveau. Kampens resultat endte 1-3 til Vorup.

Både Kirsten, Maja, Tulle og Michelle fik stemmer i dagens kamp, men Carla løb med hele 7/14 stemmer og kunne derfor kåres som sæsonens første kampens spiller.

Næste kamp bliver spillet hjemme på Ulbjerg stadion, søndag den 3/4 kl 13. Hvor vi tager imod Mejrup GU.