Referat Borup IF serie 3 træningskamp ude mod Højslev

Borup sluttede optaktskampene med en ny storsejr på hele 8-1 over Højslev serie 4 hold.

Kampen blev først arrangeret fredag, da Mønsted havde meldt afbud til torsdagens kamp, og da det var et noget utraditionelt tidspunkt lørdag formiddag kl. 10, betød det da også, at Borup stillede med et noget utraditionelt hold. Hele 8-9 faste spiller var ikke med, så han måtte bl.a. måtte bede sin egen søn Sebastian trække i den gule trøje, og flere var også ved og tabe næse og mund, da Super veteran Flemming Lund kom iført spilletøj.

Borup startede, på trods af alle rokeringerne, super og førte 3-0 efter 15 minutter på mål af Magnus Elkjær, på et flot langskud fra broderen Henry Elkjær og så mål fra Rasmus Abiliskov Nielsen. Borup havde igen chancen til at score yderligere, inden det blev 4-0 igen ved Henry Elkjær. Højslev fik reduceret lige før pausen.

I anden halvleg blev der skiftet en del ud, hvor blev andet de først nævnte kom ind. Målfesten forsatte med 4 scoringer, hvoraf 2 mål ved Magnus Elkjær og 1 mål fra henholdsvis Rasmus Abildskov Nielsen og Sebastian Kjær.

Resultatet blev på 8-1, men burde have været 2 cifret mod et noget svagt Højslev hold.

Men uanset hvad, så er det blevet til 4 flotte sejre her i opstartskampene.

Borup IF har turneringsstart lørdag den 26. marts på udebane mod og i Tjele/vest. En svær start, men det må være med optimisme man drager til Rødding.