Referat fra generalforsamling i Borup IF 2022

Mandag den 14. februar holdt Borup Idrætsforening ordinær generalforsamling i klubhuset. Aftenen startede traditionen tro med fællesspisning for de fremmødte medlemmer. I år var menuen smørrebrød til alle.

11 medlemmer mødte frem til generalforsamlingen, hvor formand Poul Johannessen bød velkommen til de fremmødte og bød velkommen til aftenens dirigent Lars Justesen.

Herefter aflagde formanden beretning. Det blev et år i coronaens skygge, men alligevel var der i bestyrelsen stor tilfredshed med tingenes tilstand. Sportsligt lykkedes det for førsteholdet at blive i serie 3 i en yderst lige pulje, hvor der var kamp om op- og nedrykning til sidste fløjt. Klubben råder desuden over et serie 5 hold og fra foråret 22 et superveteran hold med spillere over 40 år. Desuden den private turnering for U70 spillere.

På damesiden går det ligeledes godt med samarbejdet mellem Borup, Ulbjerg og Skals. Førsteholdet ligger lunt i jyllandsserien og dertil et hyggehold i 7-mands afdelingen.

Årets udnævnelser på de forskellige hold er:

Herrer årets udmærkelser:

  • Årets spiller serie 3 Anders Harder Tougård
  • Årets spiller serie 5 Carsten Gundersen
  • Årets Holdspiller Aske Vendelboe
  • Træningsflid August Ivik

Årets BIF’ere:

  • Kridterne fik en særlig tak for deres store indsat i årenes løb, idet de af sidste års kåret BIF’er Gitte Elkjær Jensen blev kåret som Årets BIF’ere. Kridterne består af: Tonne Svendsen, Per Sørensen, Thomas Mikkelsen, Søren Bach Møller, Søren Elkjær Jensen, Carsten Trinderup Pedersen, Allan Hermansen og Kaspar Vad.

SUB 09 Damerækkerne:

  • Årets spiller SUB09 7 mands målmand Sanne Pedersen
  • Årets spiller SUB09 Jyllandserie Ida Velling Gundersen
  • Årets SUB 09’er Caroline Boel
  • Træningsflid damer Line Bach Møller.

Borup Idrætsforening har jo mange andre jern i ilden end lige sportslige, for der er masser af sociale arrangementer med relation til klubben. Mange af disse som f.eks. byfesten og medhjælperfesten har været aflyst, men det lykkedes trods alt at holde en god afslutningsfest i efteråret.

Lotterispil, præmiewhist og andre sociale aktiviteter er igen startet efter nedlukningen, så nu er det tid at se fremad.

Karin Elkjær oplyste som ungdomsformand, at samarbejdet SUB88 er udfordret på meget små børneårgange. Det er desværre nødvendigt at lægge hold sammen på tværs af aldersgrupper for at stille hold i de forskellige rækker. Det er lidt en kamp, men de børn der går til fodbold hygger sig med boldspil.

De små årgange har også indflydelse på de fremtidige italiensture. Der var tur til Italien i efteråret 2021, og det kommer måske til at vente med yderligere ture. Traditionen tro, har klubben arrangeret tur hvert andet år, men det er der ikke spillermateriale til i øjeblikket. Derfor er det p.t. sat på pause.

Majbritt Skovgaard Møller oplyste som kasserer, at klubbens regnskab selvfølgelig også har været ramt af de manglende aktiviteter. Poul Johannessen har været dygtig til at søge penge hjem i de kompensationspuljer, der har fulgt coronanedlukningerne. Derfor kom klubben ud af 2021 med et begrænset underskud, men det er jo heller ikke hvert år i Borup IF, der sædvanligvis har en god økonomi. Der er dog fortsat gode penge på kistebunden, så klubben er ikke på nogen måde overlevelsestruet.

Under indkomne forslag, blev en ændring af vedtægterne foreslået af Majbritt Skovgaard Møller. Økonomiudvalget har svært ved at få regnskabet klar og revideret til første halvdel af februar måned. Derfor blev det foreslået, at det ændres til senest sidste halvdel af marts. Den ændring blev vedtaget.

Sidste års kontingentstigning til 800,- kr. blev ikke effektueret sidste år for herrerne. Det bliver den nu, hvor aktiviteter igen kører på fulde damp. Passivt medlemskab stiger til 150,-. Damerne og ungdomskontingent besluttes i de respektive udvalg.

Under valg blev Karin Elkjær valgt som ungdomsformand og Gitte Elkjær Jensen som suppleant til hende.

Poul Johannessen oplyste, at Morten Nielsen er indtrådt i bestyrelsen som afløser for Joachim Hvid, der er flyttet til Herning. Morten Nielsen var første suppleant valgt i 2021 og sidder således i bestyrelsen frem til 2023. På valg var Majbritt Skovgaard Møller, Karin Elkjær, Thomas Ambrosius og Maria Svenningsen. De første 3 genopstiller mens Maria Svenningsen ikke ønsker genvalg. Som ny til bestyrelsen blev valgt Kirsten Rømer. Den øvrige bestyrelse er Poul Johannessen, Søren Christian Mikkelsen, Line Bach Møller og Christopher Justesen.

Som suppleanter blev valgt Jan Rigtrup, Maria Svenningsen og Peter Lund (den yngre).

Kim Jensen og Niels Peter Bak blev genvalgt som revisorer.

Annoncesponsor for dette opslag er: