Borup Idrætsforening forlænger med Kjær og Frederiksen

Borup IF kan med glæde offentliggøre, at cheftræner til næste års serie 2 hold forsat er Kristian Kjær med assistenttræner Steffen Fredriksen ved sin side.

Makkerparret formåede at rykke holdet op i serie 2 efter en flot efterårssæson, hvor der blev vist en masse god fight, flot spil og et kanon sammenhold omkring holdet.

Kristian Kjær og Steffen Fredriksen er yderst vellidt i klubben, både på og udenfor kridtstregerne, hvor deres tilgang til fodbolden og det sociale er meget populært blandt spillerne. 

Det bliver en yderst spænende sæson holdet går ind i til næste år, hvor puljen kan ende ud i at blive forholdsvis lokal. Hvis det hele flasker sig kan Borup møde hold som Viborg FF, Viborg Søndermarken, Kvik, Bjerringbro og Foulum. Alle gode hold som i de sidste mange sæsoner har været stabile serie 1 og serie 2 hold.

Dog skal denne efterårssæson lige afsluttes med manér til et brag af en afslutningsfest den 12 November i forsamlingshuset.

Bestyrelsen og fodboldudvalget i Borup IF ser frem til at kunne forsætte det gode samarbejde og ønsker de to trænere tillykke med forlængelsen

Annoncesponsor for dette opslag er: