Referat SUB09 kvinder - IFSK

Dagen kom og søndag d. 30/10 kl. 14.30 trådte SUB09 spillerne på banen mod IFSK til sidste kamp i denne sæson. Desværre også sidste kamp i Jyllandsserien for denne gang. Selvom nedrykningen var sikret var SUB09 spillerne klar på kamp.

1 halvleg sparkes i gang, og der går ikke længe før en IFSK-spiller får mulighed for at placere bolden i nettet. 0-1 til IFSK efter 1 minut. Selvom målet kom hurtig, slog det ikke SUB09-spillerne ud, tværtimod. Tilde Vadsholt og Isabell Jørgensen finder hinanden i et godt samspil op ad kanten i fuld fart, men må nøjes ved dette.

Efter 12 minutters tid får Thea S. Hald og Maja Sølund fundet hinanden på kanten til et godt samspil. Den ryger videre til Tilde Vadsholt, som tager et godt træk ind i banen. Herefter sendes den til Maria Dalsgaard på højre kant, men efter når den ikke længere og bolden mistes.

Ikke længe efter er Maja Sølund på den igen og løber op i banen, spiller den ud til Emma Langager på kanten. Emma Langager ser sin chance og vil lægge bolden ind i feltet, desværre vil dette heller ikke føre til en chance.

I modsatte ende får IFSK nu bolden og med et godt løb ind i banen, får IFSK-spilleren næsten mulighed for chance, men her kommer Carla O. Mikkelsen i forkøbet for chancen og lukker spilleren ned. Generelt holdes presset godt og med et god flow i spillet er SUB09-spillerne ved godt mod.

Efter 33 minutter er IFSK hurtig på den igen, og får skabt et løb op i banen. Her satser Line B. Møller, som er alene, og løber ud i bolden for at dække af. Desværre lykkes det ikke som håbet og bolden ryger ind til 0-2 til IFSK. Pludselig svinder modet en smule ind og det gode humør er ikke lige så højt, da der efter 38 minutter igen sendes en bold i nettet, 0-3 til IFSK. 2 minutter efter er der endnu et mål til IFSK, 0-4.

Karoline Meilvang vil gerne nå til måles og får sig en friløber. Hurtig sparkes bolden mod mål, men denne vil heller ikke gå ind. 1 halvleg er snart ved ende, men IFSK slutter 1 halvleg af med et mål, 0-5.

Det er et træt SUB09-hold, der må gå til pause. Humøret er ikke, som det var i starten, men pausen bruges på fornuftig snak, og dette mærkes da SUB09 træder tilbage på banen igen.

Med ny energi kommer en helt anden fart på SUB09. Kommunikationen og humøret kommer tilbage, da 2 halvleg sparkes i gang.  Efter 61 minutter tager Michelle et flot hjørnespark, som når ind til Maja, men når ikke i mål.

Efter 68 minutter kommer IFSK igen til chance og får mål, 0-6. Selvom der scores bliver SUB09 ikke slået ud, men holder fokus og presset. Der kæmpes og der bliver ikke givet op. Carla får et flot løb med bolden og får sendt den afsted mod mål, endnu en chance som desværre brændes.

75 minutter inde i kampen får Maria Dalsgaard en flot friløber på kanten, der løbes mod hjørneflaget og bolden bliver lagt flot indover til SUB09-spiller som står klar. Desværre er IFSK’s målmand hurtig og får nuppet bolden før SUB09.

Efter 81 minutter får IFSK et løb mod målet, men Line B. Møller er klar og laver en flot redning. Alle SUB09-spillerne kæmpede og havde rigtig godt pres på bolden. Kort tid efter når SUB09 til chance igen. Dette er Michelle Drejdal som får muligheden for et skud på mål, en hård bold sendes afsted, men rammer forbi.

I 92. minut får SUB09 hjørnespark. Det er nu eller aldrig. Skal SUB09 slutte af med et mål? Michelle Drejdal sparker en flot bold ind i feltet, som rammer Else K. Astrup. Else K. Astrup tager den med hovedet og scorer til 1-6. SUB09 slutter kampen af med et mål.

Kampen blev kæmpet flot af SUB09, selvom det så sort ud. SUB09 formåede at få et flot spil i den sidste kamp. Efter utallige kampe, som SUB09 skulle have vundet rykker SUB09 ned i Serie 1.

Kampens spiller blev Michelle Drejdal, som spillede en god kamp.