Årets BIF'er 2022 blev Line Bach Møller

I forbindelse med afslutningsfesten i Borup Idrætsforening blev titlen som Årets BIF’er 2022 udnævnt af sidste års BIF’ere, som lidt utraditionelt var hele kridtudvalgets 8 personer. Det er hvert år den siddende Årets BIF’er, der suverænt udnævner en ny mand på posten, således også i 2022.

Kridternes formand Carsten Trinderup Pedersen takkede først for vagtet af Kridterne til Årets BIF’ere i 2021. Kridterne var stolte og ved, at det er en kæmpe ære at blive valgt til Årets BIF’er. Kridterne er derfor også stolte af at være med til at sætte fokus på dette års Årets BIF’er.

Carsten fortalte forsamlingen om processen med at komme frem til, hvem der skulle tilføjes til rækken af navne på den vandrepokal, der viser, at man er blevet valgt til Årets BIF’er. Han fortalte, at kridterne havde analyseret sig frem til, at man som Årets BIF’er skal være hjælpsom, positiv, ansvarsfuld, glad og smilende og så skal man have Borup IF i sit hjerte. Det er der i og for sig flere personer, som opfylder, så der skulle et socialt arrangement til, hvor Kridterne hver især kunne komme med deres kandidat og forhandle sig frem til dette års navn.

De 8 kridtere er i øjeblikket formand Carsten Trinderup Pedersen, Søren Møller, Søren Elkjær Jensen, Per Sørensen, Thomas Mikkelsen, Tonny Svendsen, Allan Hermansen og Kaspar Vad. Alle kridterne var på banen og fortalte på skift, om deres observation af den nye Årets BIF’er. De elementer, der havde ført til et enigt udvalg.

Årets BIF’er 2022 opfylder til fulde ovenstående elementer i at kunne blive Årets BIF’er. Vedkommende er aktiv i bestyrelsen, hjælper i kantinen, deltager i arbejdsdage, har hjulpet ved renoveringsprojekter, har stået for julestævnet i flere år, arrangerer bilorienteringsløb, har været en stor del af fodboldskolen af flere omgange, sidder med i dameudvalget, er med til at arrangere byfest, er ikke mindst én af dem, der får tingene til at ske og hun er selv aktiv fodboldspiller.

Årets BIF’er 2022 er selvfølgelig Line Bach Møller.

Under stående applaus blev Line Bach Møller kaldt frem til pokaloverrækkelse. 

Line osede af stolthed, da hun med vandrepokalen i hånden takkede for den ærefulde titel.

Varme klapsalver fulgte hende tilbage til arbejdet med at arrangere afslutningsfesten for som medlem af bestyrelsen, var hun én af de drivende kræfter i aftenens arrangement.

Kæmpe tillykke til Line med den velfortjente titel. Udvælgelsen af Line var ingen overraskelse for det har ligget i kortene i flere år, at det snart måtte komme på listen over modtagere. 

Annoncesponsor for dette opslag er: