Borup IF sikret oprykning til serie 2 i foråret 2023

Havde det ikke været en kedelig tirsdag aften efter solnedgang, så var flaget gået til tops i Borup Idrætsforening, da vores herrer helt uden at røre en finger sikrede sig oprykning til serie 2 i den kommende sæson i foråret 2023. Eller helt uden at røre en finger er nok ikke helt sandt, for Borups herrer var i Bjerregrav for at heppe på ØK, der vandt aftenens fodboldkamp 0-1 over Borups nærmeste forfølgere Hersom/Bjerregrav IF. 

I sæsonens sidste runde lørdag den 29. oktober kl. 1330 skal Borup IF møde netop Hersom/Bjerregrav IF. En kamp der var udset til at være en direkte kamp om den direkte oprykning til serie 2, hvor taberen så ville sikre sig mindst én play off kamp om oprykningen. Det fik ØK så forpurret med tirsdagens udesejr over Hersom/Bjerregrav IF. Med ØKs sejr sikrede Borup, at ingen andre hold kan indhente Borup for Borup har 32 point, og Hersom/Bjerregrav IF har 28 point på anden pladsen. 

ØKs sejr skabte også glæde i Sparkær IF, der m ed 27 point på 3. pladsen nu får mulighed for at sikre sig andenpladsen og dermed mulighed for play off kampe til oprykning. Hvis Sparkær skal med i play off kampene, så kræver det, at Hersom/Bjerregrav IF ikke vinder kampen mod Borup på lørdag. Borups herre vil vise, at vi under alle omstændigheder havde afgjort oprykningen med en sejr på lørdag, så Sparkær IF kan godt kridte skoene. Sparkær IF kan med en sejr over Viborg FF i deres sidste kamp på lørdag sikre sig play off, blot Hersom/Bjerregrav IF ikke spiller bedre end uafgjort. 

Borups drenge har nu heller ikke hvilet på hænderne i den forgangne sæson, for holdet har vundet 10 kampe, spillet 2 uafgjort og har tabt én kamp. Den tabte kamp var mod netop Hersom/Bjerregrav IF, der også har haft en god sæson. 

Med oprykningen er der udsigt til en formidabel afslutningsfest lørdag den 12. november kl. 1800 i Låstrup Forsamlingshus. Der er fortsat mulighed for at melde sig til festen via Borups facebookside. 

Stort tillykke til herrerne, trænerstab og folkene omkring holdet. Helt velfortjent resultat med den gode indsats, som er leveret i den forgangne sæson. 

Vi bringer lige her et foto fra holdets sejr i Fjends Cup i 2021 for nu er der fest igen. 

Annoncesponsor for dette opslag er: