Referat Borup IF serie 3 hjemme mod Skals FF

Arkivfoto. Kampens spiller Simon Andersen ses længst til venstre

Borup vandt i lørdags fuldt fortjent kampen om åen, da holdet vandt det store lokalopgør mod Skals med 1-0 efter 0-0 ved pausen.

Sejren betyder også, at man er sikret mindst en flot play off-kamp til serie 2, før den formodede afgørende kamp imod Hersom/Bjerregrav på lørdag. Hersom/Bjerregrav er 4 point efter Borup i puljen, men de mangler en udsat kamp, som spilles på tirsdag. Derefter forventes de at ligge lige i røven af Borup med ét point op. Derfor er der lagt op til et brag af en kamp mellem de 2 oprykningskandidater i Bjerregrav på lørdag.

I kampen mod Skals manglede Borup de seneste kampes bedste spillere Markus Enevoldsen og Alex Lund, men det gav comeback til Simon Hermann, Rasmus Abildskov og Bastian Terp, og de bidrag alle godt i løbet af kampen.

Borup havde et lille overtag fra kampens start og nærmest kampen ud. Hjemmeholdet havde i 1.halvleg 3 store chancer. Efter 10 minutter en kæmpe chance, da Rasmus Abildskov headede helt fri Jannick Thorsagers flotte indlæg forbi mål. Efter en halv time var Rasmus på færde igen, men Frederik Broberg i Skals målet reddede flot.

Endnu flottere var Brobergs redning på Magnus Elkjærs forsøg tæt under mål - ja, det var nærmeste en verdensklasseredning. Skals var ramt af en 10 minutters udvisning til Markus Bruun, men ellers havde de kun en halv chance ved William Slavensky, som lidt presset skød langt ved siden af målet.

I anden halvleg var billedet det samme. En stærk Borup-defensiv holdt Skals fra chancer, mens offensiven søgte efter den afgørende chance/scoring. Midt i halvlegen troede man, at den kom… Men igen tog Frederik Broberg sig af Rasmus’ forsøg.

I det 72.minut kom så den forløsende scoring, da Alfred Lyngsø flot løb igennem og spillede Rasmus fri. Rasmus udplacerede denne gang sikkert Broberg i Skals målet. Til stor jubel for spillere, ledere og størstedelen af de mange tilskuere, som dannede rammen for lokalderbyet.

Resten af kampen holdt Borup stand og fik tillige en stor chance ved Alfred Lyngsø Mikkelsen.

Skals pressede på de sidste minutter, men en vågen August tog sig af det der var, så målet forblev rent i hans ende af banen, hvor et godt forsvar gjorde deres til at han havde gode betingelser.

Resultatet blev ved de 1-0.

Mange gjorde det fint, men dagens bedste var Simon Andersen tæt forfulgt af hårdtarbejdende Magnus Nielsen på den centrale midtbane.

Vi ser frem til den afgørende kamp på lørdag i Bjerregrav kl. 1330. Kom og støt vores dygtige fodboldspillere i den direkte kamp om oprykning. Borup kan i den kamp nøjes med uafgjort, men går selvfølgelig efter sejren.