Referat Borup IF serie 3 ude mod ØK

Borup holdt fast i førstepladsen, da holdet vandt den svære udekamp i ØK med hele 4-1 efter også 4-1 ved pausen.

Det gode resultat lykkedes på trods af, at holdet manglede 5 stamspiller, men de spillere, der er kommet med i stedet har taget deres chance og det viser, at Borup i øjeblikket har en kanon bredde.

Holdet fik en drømmestart da Christian Malik efter kun 3 minutters spil fandt Alfred Lyngsøe, der hamrer bolden op i målhjørnet på et kanon mål. Lige efter var han alene igennem, men hans forsøg på lop over målmanden gik i sidenettet. ØK var farlig i omstillingerne, men kom ikke til det store. Borup sad på kampen styret af Marcus Enevoldsen, der spillede som om han ejede hele banen.

I det 30. minut blev det 2-0 da Markus Enevoldsen afsluttede på Magnus Elkjærs indlæg. Afslutningen ramte en ØK spiller og gik videre i mål.

I det 32. min blev det endda 3-0 da Alfred Lyngsøe efter et kort træk udplacerede målmanden efter skud uden for kanten af feltet. I det 41. minut reducerede ØK, da en spiller kom højere end August og headede bolden i et tomt mål.

Første halvleg fik for Borup en god afslutning, da det i det 43. minut blev 4-1 på et flot gennemspillet angreb, hvor Magnus Elkjær fandt Markus Enevoldsen. Marcus satte indersiden på til en 4-1 føring ved pausen.

Og nok sæsonens bedste halvleg.

I anden halvleg satte Borup lidt ned for tempoet men kontrollerede kampen. Dog fik ØK i løbet af halvlegen 2 friløbere, som August tog sig af. Borup havde også deres chance bl.a havde indskiftede Tobias Sloth et drøn på sammenføjning og lige efter et forsøg i sidenettet. Største chance fik Alfred Lyngsøe, men brændte helt fri på Målmanden.

ØK fik i løbet af 2. halvlege 2 gule kort for alt for hårdt spil, så i overtal havde Borup ingen problem med at køre sejren hjem.

Da Hersom-Bjerregrav IF tabte til Sparkær IF, er Borup nu alene i spidsen 2 points foran Sparkær.

Mange gjorde det stærkt, men Markus Enevoldsen og Alfred Mikkelsen var helt forrygende på dagen og delte stemmerne.