Referat Borup IF serie 2 ude mod Hersom-Bjerregrav

Johan Nielsen og Kasper Ambrosius

Magnus Nielsen og Simon Hermann

Borup fik sæsonens reelle 1 sejr da et reservespækket hold vandt 2-1 i Hersom/Bjerregrav søndag middag.

På baggrund af afbud fra holdets centrale forsvarsspillere, stillede Borup med et helt nyt forsvar. Selv med det nye forsvar fik holdet en udmærket start, men det var alligevel Hersom, der scorede i det 7.minut, hvor Borup-forsvaret ikke var kommet på plads.

Borup kom efter 1-0 målet bedre med i kampen, og efter 37. minut kom holdet til en fortjent udligning. Magnus Elkjær brød et Hersom opspil, og spillede bolden hen til brormand Henry Elkjær, som efter et par gode træk ind i feltet, scorede i det korte hjørne.

Så det blev 1-1 ved pausen.

Anden halvleg blev en halvleg, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Magnus Elkjær havde en god chance for en Borup-føring, men målmanden klarede forsøget. Hersom/Bjerregrav lurede på den afgørende chance, men det nysammensatte forsvar med Steffen Frederiksen og Magnus Nielsen kom gang på gang i vejen, før det blev rigtigt farligt. På midtbanen satte en ligeledes ny konstellation med Kasper Ambrosius og Simon Hermann ikke mange fødder forkert. I hvert fald ikke, før trætheden begyndte og melde sig, og derfor kom der nødvendige udskiftninger. Bl.a. var Johan Nielsen hjemme fra København, og så var der debut til Jesper Danielsen.

Men 5 minutter før tid, kom Hersom/Bjerregrav til en kæmpe chance, da en angriber fik snoet sig fri, men hans forsøg sneg sig forbi stolpen.

Derefter indstillede begge sig på en trods alt retfærdig uafgjort, indtil en lang bold fra Christian Malik blev sendt i dybden. Den forfulgte Magnus Elkjær og Alfred Lyngsø Mikkelsen, og det var en god ide, da målmanden og en forsvarsspiller ikke fik kommunikeret og mistimede indgrebet. Så det var en let sag for Magnus Elkjær at  sende bolden i et tomt mål til 1-2.

Det blev også resultatet til stor jubel i Borup-lejren.

Med sejren passerede Borup både Hersom/Bjerregrav og Foulum i bunden af puljen. Næste kamp er hjemme mod netop Foulum.

Stærkest i billedet stod nye midterforsvar Magnus Nielsen og Steffen Frederiksen, hvor sidstenævnte løb med de fleste stemmer. Men også ekstra plusser til Simon Hermann og Kasper Ambrosius.

Trænerens ord:

Fedt med en sejr i lokalderbyet, og måden, det skete på med scoring i overtiden, gjorde ikke glæden mindre. Drengene arbejdede forbilledligt, og trods en del ændringer og nye positioner blev der ydet en super præstation. Det var skønt at vinde og synge sejrssangen igen.

Op til kampen havde der været en træls optakt, fordi vi i over halvdelen måned havde ønsket kampen flyttet, fordi vi var hårdt ramt af afbud i weekenden. Men gang på gang blev vi afvist og mødte intet samarbejde fra Hersom/Bjerregrav’s side, så det var noget skuffende.

Heldigvis fik det ingen indvirkning på spillerne i søndagens kamp, så det var en meget tilfreds cheftræner, da en suveræn dommer i  Michael Svendsen fløjtede kampen af.