Referat serie 2 - Borup If - Viborg FF

Med ømme stænger og tunge ben fra onsdagens kamp i Fårvang tabte vi fortjent og hæderligt 1-3 til topholdet Viborg FF, som på alle parametre bare er bedre.

Vi forsøgte at hænge i og stå kompakte i defensiven, og det lykkedes tildels nogenlunde. Derfor var det også ærgerligt, at vi hjalp udeholdet i gang på et selvmål af Frederik Hvid, der tæskede læderet i eget net, da vi blev udspillet i vores højre side. Vi holdt stand med 0-1 til pausen uden selv at tilspille os noget i den anden ende. Det blev 0-2 lige efter sidebyttet, da Alex Lund mistimede og ikke fik clearet en bold i feltet, som VFF straks straffede.

Udeholdet kommer også på 0-3, inden hjemmeholdets klart bedste spiller, Henry Elkjær, reducerer til 1-3 med ca. 20 minutter tilbage af kampen på storebror Magnus’ forarbejde.

Vi spillede bedst i de sidste 20 minutter, men den store spænding om kampens udfald udeblev.

Fredagens nederlag til så godt et mandskab skal på ingen måde spolere glæden ved den sidste periodes opadgående formkurve, og efterfølgende var der hygge med grillpølser og øl på terrassen af både publikum, spillere og trænere fra begge klubber. Det er dét, som seriefodbold kan😊

/Krudt

Se flere billeder fra kampen via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: