Borup IF klar til comeback i fodboldens serie 2 på søndag

Borup er efter 16 år i lavere liggende rækker klar til comeback i serie 2. Det sker i Viborg Søndermarken søndag den 26. marts 2023, kl. 1615. Dagens modstander har Borup IF tidligere mødt i serie 3, men holdet spillede i efteråret 2022 i serie 2, hvor de med nød og næppe klarede sig fri af nedrykning. Der er dog rygter om stor tilgang til Søndermarken holdet, så det er en modstander, der kan være svær at forudse.

Hos Borup IF har træner Kristian Kjær efter den forrygende efterårssæson i 2022 haft sine udfordringer her i optakten. Holdet har været ramt af en del skader og afbud. Holdet har spillet 4 træningskampe, hvoraf 3 er tabt og 1 vundet.

I kampen bliver der debut for Borup IF af den nytilkomne angriber Kasper Ambrosius. Henry Elkjær er tilbage efter en sæson for Skive U 19. Endelig er der et glædeligt gensyn med Aske Vendelbo, der har holdt fodboldpause i en sæson.

Borup er forberedt på en svær start, hvor der skal kæmpes om alle point. Formand Poul Johannessen gav i sin tale til sidste års sæsonafslutning holdet det gode råd, at sørge for at få samlet point op fra starten af sæsonen, da få point afgør skæbnen sidst på sæsonen.

Træner Kristian Kjær har dog ikke sat forventningerne højt, og målsætningen er i starten af sæsonen at spille sig fri af rækkens nederste pladser.

Kom med til Liseborg og støt det unge hold i den spændende comebacksæson.

Annoncesponsor for dette opslag er: