Oprykning til A-rækken for Borup IF herrer 40+

For 2 år siden startede Borup IF et herrehold i + 40-rækken. Holdet er/var grundstammen for det hold, som Borup sidst havde et hold i serie 1/2 starten af 00-erne. Hele 13 spiller har været omkring dengang og nu på + 40 holdet.

Og pudsig eller måske ikke, så har mange været førsteholdstrænere i klubben. Her kan nævnes Thomas Tholstrup, Flemming Lund, Lars Wetter, Jakob Mouritsen, og i de sidste par kampe har Niels Klausen også hjulpet til.

Det første år startede lidt skidt resultatmæssigt. Holdet skulle ligesom spilles sammen igen 😊

Man jokede med herrerne var blevet for gammle, og syntes alle de andre hold var for hurtigt og gode. Men langsomt har holdet spillet sig op og i forårets sidste kamp, spillede holdet næsten lige op med det normale A Hold fra Ulbjerg.

Her i efteråret har man ikke set sig tilbage, og holdet har vundet samtlige kampe, de har spillet. Alle sikre sejre senest den afgørende kamp mod Viborg Nørramarken med 4-1, selvom Borup kom bagud i starten, var sejren aldrig i fare.

Det betyder, at holdet har sikret sig oprykningen til A rækken til foråret, også selvom holdet prøvede at blive væk fra en kamp 😊Så kunne oprykningen ikke undgås og holdet har også været puljens bedste hold. Så tak til Team Coach Per Kirkeby Sørensen og andre der har hjulpet til omkring holdet.

Stort tillykke til + 40 holdet.

Annoncesponsor for dette opslag er: