Referat jyllandsserien kvinder - Hover-Ølstrup - SUB 09

Søndag eftermiddag blev ugens sidste kamp spillet på Ølstrup Stadion. En kamp, vi vidste ville blive svær og hård, eftersom Hover ikke har tabt en kamp endnu. Men det gode spil fra torsdagens kamp gentog sig i denne kamp. Et SUB hold, hvor samtlige spillere løb for hinanden og spillede rigtig flot fodbold. Dette fik holdet også ros for af modstandernes trænere.

Første halvleg

Allerede efter 7 min scorer Tilde til 1-0. En kæmpe forløsning for holdet, og det gav troen på, at vi sagtens kunne være med i kampen. Dette viser spillerne også, da både Maja og Freja har to store chancer inden for de næste 10 min, dog uden mål.

Niveauet falder dog lidt hen mod pausen og i 37’ udligner Hover til 1-1, hvilket også er pause resultatet.

Anden halvleg

Holdet viser igen i anden halvleg, at vi godt kan være med mod et af topholdene i puljen med flere chancer. Og i 72’ scorer Kathrine til 2-1 på et hjørnespark fra Maja. Med 10 minutter tilbage får Carla en gult kort og dermed udvisning. Vi må derfor spille i undertal resten af kampen. Dette skulle dog ikke skræmme holdet, som rykkede tættere sammen. Med to minutter tilbage af tillægstiden reducerer Hover til 2-2, da de får et hjørnespark som de uheldigvis scorer på. Kampen ender 2-2, og vi får ét point med derfra. Selvom vi på dagen er det bedste hold, og vi havde fortjent alle 3 point.

Kampens spiller blev Tilde med 7 stemmer. Tilde spillede en rigtig god kamp på midtbanen og i angrebet.