Referat jyllandsserien kvinder - SUB 09 - ØK

SUB09 damerne er i fuld gang med en hård kamp uge, med kampe mandag, torsdag og igen søndag. Torsdag aften tog vi imod ØK på vores hjemmebane i Ulbjerg. Endnu engang en perfekt fodbold aften med godt vejr og sæsonens anden sejr.

Første halvleg

Halvlegen starter rigtig fornuftigt ud, med to chancer på mål inden for de første 5 minutter fra Freja og Maja. I 16’ scorer Carla et flot mål til 1-0, og allerede igen i 19’ dribler Freja til baglinjen og skyder den ind bag målmanden til 2-0. Det topper dog, da Maja selv sparker den ind ude fra hjørneflaget på et flot hjørnespark til 3-0. Line har to kæmpe redninger til sidst i først halvleg, hvor hun er helt alene med ØK spillere. Vi går til pausen 3-0 med en enorm tro på, at denne kamp kan vindes stort.

Anden halvleg

Vi spiller knap så godt i anden halvleg. Men i 52’ har  Maria Dalsgaard et forrygende hovedstød mod mål på et hjørnespark fra Maja, desværre ryger den over målet. Line har igen i denne halvleg mange gode redninger. I 81’ scorer den længe ventede tilbagekommende Kathrine til 4-0 med assist  fra Freja. Til slut i kampen får ØK en kæmpe friløber ned mod vores mål, men Maria Dalsgaard sætter det lange ben foran, og når at indhente hende og forhindrer en reducering. Kampen ender dermed 4-0. En kæmpe sejr for det velspillende SUB09 hold. Kampens spiller blev Kirsten med 4 stemmer. Kirsten spiller en fremragende kamp i forsvaret.

Referent: Michelle Drejdal Mogensen