Kampreferat jyllandsserien kvinder - Spjald - SUB 09

2. Påskedag tog SUB09 damerne til Spjald for at spille sæsonens første kamp mod oprykkerne fra Spjald. Tidligere i marts spillede de en halvleg mod spjald på træningslejren i Skærbæk, hvor de desværre tabte 2-0.

Holdet har flere spillere som er ude og rejse og på ferie. Og et par spillere med skader. Men heldigvis tog både Freja og Isa hjem fra højskole og Alina hjem fra efterskole for at spille kampen.

Første halvleg

Kampen starter ud med flere chancer fra SUB09 damerne på frispark og hjørnespark, hvor til Maja også flugter den på overlæggeren.

I 38’ scorer Spjald til 0-1, på hvad der ligner et indlæg mod bagerste stolpe. Dette stopper dog ikke SUB09 damerne for at kæmpe videre.

Anden halvleg

Kampen fortsætter med et hårdt kæmpende SUB-hold, som har flere gode løb op i banen, bl.a. fra Alina, som også får en chance, men bolden går desværre på ydersiden af stolpen.

Med 20 minutter tilbage af kampen, vælger trænerteamet at rykke en af holdets midterforsvarer, Sissel, op i banen, hvilket resulterer i en sukkerbold fra sissel til Freja, som i 78’ scorer til 1-1.

Kampen ender 1-1, og vi får 1 point med fra første kamp i sæsonen. Så nu er sæsonen for alvor i gang.

Kampens spillere blev Sissel og Freja med begge 4 stemmer. Godt kæmpet piger!!

Næste kamp er nu på lørdag d. 6. april mod Ørslevkloster IF. Kampen skulle være spillet i Borup, men er flyttet til ØK til kl. 16.15. Vi håber på noget opbakning mod ØK, som vandt stort i deres første kamp.