Referat Borup IF serie 3 ude mod Bruunshåb-Tapdrup IF

Lørdag eftermiddag skulle Borup holdet se om de kunne forsætte de gode takter fra de to første kampe, på udebane imod Bruunshåb/Tapdrup IF.

Grundet en del skader til dagens kamp havde træner teamet via omveje, fået støvet Joachim Hvid op, som p.g.a. arbejde er flyttet til Herning for snart 2 år siden. Han gik direkte ind i midterforsvaret sammen med brormand Frederik Hvid og kæmpede flot så længe kræfterne var til det.

Første halvleg var ikke rigtig noget at snakke højt om for Borups side af. De 10 første minutter så fine ud, hvor Borup pressede højt på BT’s bagkæde og en enkelt chance opstod. Derefter gik det ned af bakke for Borup. Hverken simple afleveringer, pres eller den defensive struktur på holdet hang sammen. Først scorede hjemmeholdet et mål på en omstilling, som flot blev sparket helt op i målhjørnet uden chance for Tobias i målet. Længe skulle der ikke gå før Borup kom bagud 2-0. Igen hang holdet ikke sammen og BT’s angriber kunne helt umarkeret sparke bolden i mål. Holdende gik til pause ved stilling 2-0 til BT som var fuldt fortjent.

I pausen blev der forsøgt at piske noget mere energi ind i holdet men lige lidt hjalp det. 2 halvleg startede på BT’ præmisser og Borup hang hele tiden lidt efter. Efter 61 min. blev det 3-0 på et hjørnespark og kampen så ud til at være afgjort. Eller det troede hjemmeholdet i hvert fald, at den var, men Borup ville det anderledes. 10 min senere modtog Jesper Lidegaard med bolden i feltet og fik spillet den videre til debuterende Malthe Svendsen, der sikkert kunne sparke læderet i kasse til 3-1. Og der skulle da os kun gå 4 min. før det blev til 3-2. Magnus Elkjær sparkede flot bolden ind på frispark uden chance for målmanden.

Det fik tændt en ild i spillerne som de havde manglet i hele kampen indtil da. 3 min. senere kom udligningen til 3-3. Alfred tog et flot rush opad højre side og fandt Magnus Elkjær i feltet, der sikkert sparkede bolden i nettet. Men de to var slet ikke færdige med at score mål endnu. Igen var det Alfred, som fra baglinjen fandt en fri Magnus Elkjær omkring straffesparkspletten, der helt umarkeret scorede til 3-4!

Borups tilskuer langside kunne næsten ikke tro deres egne øjne, efter 15 vanvittige minutter, men den var god nok. Måltavlen viste 3-4 til Borup og efter en hæsblæsende afslutning på kampen fløjtede dommeren kampen af til resultatet 3-4. Spillerne skal have stor ros for det flotte comeback, efter en skidt indsats i de første 70 minutter. Kampens spiller blev Magnus Elkjær med et flot hattrick, skarpt forfulgt af Malthe Svendsen.

Næste kamp er sæsonens første længeventet hjemmekamp på Borup stadion hvor Løgstrup kommer på besøg. Kampen bliver fløjtet igang lørdag d. 20 April kl. 13:30.