Byfesten i Låstrup - omtale lørdag

Hele lørdag var der aktiviteter på Borup Stadion i Låstrup, hvor Vestjysk Bank lagde for med gratis morgenbord til et telt fyldt af sultne gæster. Der blev stanget rundstykker, kaffe, juice og morgenbitter over bordet. Tak til Vestjysk Bank for en god start på byfestens finaledag.

Efter morgenbordet var der krolfturnering for de tilmeldte krolfere på 2 nyligt anlagte baner. Steen Hansen var så dygtig, at han scorede dagens eneste hole in one og vandt derfor øl-billetter til ølvognen. Stor præstation af ham. Dagens vindere blev Jens Ole Skovgaard Jensen på hvid bane med 35 slag på den 12 huller lange bane. På rød bane blev der pointlighed mellem Bent Lyngsøe og Bent Krogh Christensen. De havde også 35 point på den bane. Efter dagens morgentur var der præmieoverrækkelse i byfestteltet, hvor de mange vindere måtte dele gevinsten bestående af rødvin og øl-billetter.

Efter middag var skumfest for børn inde på stadion. Ingen et flot arrangement med glade børn gemt i skum til over begge ører.

Eftermiddagens program var campingdysten, hvor 7 til meldte hold kæmpede om en kontant pengegevinst på hele 2.000 kroner. Holdene var tilmeldt under navnene, Pride Of Låstrup, Team Tømmermænd, Hvor er Johan?, Team Vodka Diet, Kongfu-Nordmænd, Team Møgungerne og Team Badebold.  Der var op til 6 personer på de tilmeldte hold i alle aldre. Deltagerne blev udfordret i forskellige discipliner, hvor koordinering, hukommelse, behændighed, udholdenhed og viden blev testet. Først mellem alle 7 hold i en stafet handlebane, derefter blev holdene reduceret til 4 hold og endelig var der 2 hold videre til finalen. Det var holdene Hvor er Johan? og Team Tømmermænd.

Aktiviteterne var alle inspireret af årets tema camping, så holdene skulle sætte telt op. De skulle tænde bål, hoppe i sovepose, dække bord fra et skumfyldt stadion og endelig skulle finaleholdene finde en nøgle og føre den gennem kasser fyldt med levende melorme, havregrød, spaghetti og savsmuld, inden det hold der først fik nøglen igennem kassen, kunne åbne en kuffert med dejlige 2.000 kroner.

Hele dagen blev der grillet pølser hos kridterne ved boldskuret, der blev solgt fadøl fra Hancocks rullende bar, og der kunne købes pølsemix, salat mv. i Engtramperkroen i byfestteltet.

Metrologerne havde lovet vindstød, regn og rusk, men byfesten var alligevel heldige med solskin det meste af dagen, kun afbrudt af få mindre byger. Blæsten var heller ikke stærkere, end at den kunne flytte skummet rundt i flotte formationer i luften. Vejret holdt ikke byens borgere hjemme, så der var masser af tilskuere til dagens aktiviteter.

Næste program i byfesten er fest i byfestteltet med helstegt pattegris fra Hersom Catering og musik til dans i teltet.

Vel mødt til flere hyggelige byfesttimer i byfestteltet i Låstrup.

Se alle Kurt Elkjærs billeder fra lørdagen via dette link.

Annoncesponsor for dette opslag er: