Byfesten i Låstrup - Omtale fredag

Fredag eftermiddag og aften var præget af knapt så godt byfestvejr. Regnbyger blandet med solskin og vindstød gav udfordringer til dagens aktiviteter. Byfesten var alligevel godt besøgt, men mest til indendørs hygge i teltet.

På multibanen startede fredagens byfest med NERF turnering, hvor 4 hold dels dystede på multibanen og dels på en ny handlebane bag byfestteltet. Holdene var Tøserne 2.0, 2.0 drengene, Flying Superkids og De tre tøser. Sidstnævnte hold med  Alma, Marie og Ellen vandt turneringen efter at være gået ubesejrede gennem turneringen og med flest point på handlebanen. Turneringen blev afsluttet med en tur til skumfest på opvisningsbanen. 

På træningsbanen spillede 60+ herrerne turnering. Der var afbud fra VFF, så Løgstrup, Vestermarken, Houlkær og Borup spillede en 4 holds turnering. Dermed blev det til 3 kampe for hvert hold og hygge i klubhuset efter kampene. Altid hyggeligt at se de seje super erfarne fodboldspillere dyste på fodboldbanen.

På opvisningbanen var der 7a side fodboldturnering med 4 tilmeldte hold. Her blev der også dystet alle mod alle og vinderne blev et hold bestående af Magnus, Jeppe, Mark, Anton og Mikkel.

I byfestteltet blev der fra Engtramperkroen serveret flæskestegssandwich til alle fodboldspillere og til øvrige spisende gæster. Der var travlt ved fadølshanerne, mens der blev ladet op til årets rafleturnering. 40 af gæsterne deltog i dette års turnering, hvor Thomas Mikkelsen og Kenni Elkjær dystede i en spændende finale. Her trak Kenni Elkjær det længste strå og får nu sit navn på vandrepokalen.

Trods udfordrende vejr, blev det endnu en god byfestaften i Låstrup.

Lørdagens program lyder på gratis morgenbord sponseret af Vestjysk Bank, krolfturnering og campingdysten, hvor tilmeldte hold skal dyste i sjove aktiviteter.

Vel mødt til hyggelige timer ved byfesten i Låstrup.

Se alle Kurt Elkjær, Ole Pedersen og Morten Nielsens billeder via dette link.

Se byfestens program via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: