Byfesten i Låstrup - Omtale torsdag

Torsdag er traditionernes dag under byfesten i Låstrup. Således også i 2024. Hele 26 biler deltog i bilorienteringsløbet for hele familien, og blev udfordret på alt fra ”flip-cup”, afstandsbedømmelse, camping-legespil, at hænge tøj op med bind for øjnene og hukommelsesøvelser. I alt 10 sjove poster tilrettelagt af Line og Karla. Det handler ikke om at komme først, men om at have det sjovt og selvfølgelig om at vinde.

Under turen var der tal til et sideløbende bankospil, hvor børn og voksne kunne deltage i hver deres bankospil. Her var der 3 gevinster i hver kategori for udfyldt plade.

Ud over at vinde afsløres hvert år det hold, som har fået færrest point. I år blev det hold 11 med det sigende navn ”Dametur”. De havde samlet 36,33 point. Trøstepræmie var drinksbilletter til baren.

Årets andenplads med 67 point gik til hold 22 med navnet ”Pink Miss Up”. Gevinsten var en gavekurv til holdet.

Vinderen af årets bilorienteringsløb blev hold 19 med hele 70,5 point. Sikker vinder af årets bilorienteringsløb. Vinderholdet hed ”Peters Pølser” og bestod af Peter, Simone, Kathrine og Frederik. Når man tænker på, at der maksimalt kunne samles 80 point, så var det en særdeles flot præstation. Stort tillykke med sejren til de dygtige unge mennesker.

Her ses vinderholdet i aktion med Flip-cup konkurrence

Efter bilorienteringsløbet var der grillfest i teltet. Klubbens trænere stod sammen og grillede medister og steaks til den store guldmedalje. I alt solgt 131 grill-menuer, så der var travlt ved grill og i køkkenet.

Trods bygeregn i den tunge ende, så var det en fantastisk godt besøgt byfestaften med alle siddepladser i teltet besat. Der blev hygget til den store guldmedalje på kryds og tværs af familier og de mange bilorienteringshold.

Byfestudvalget takker endnu en gang for opbakning til arrangementet.

Se alle Kurt Elkjær og Henriette Mikkelsens billeder via dette link.

Fredagens program byder også på tradition under byfesten. Kæmpe gavespil i Låstrup Forsamlingshus, NERF Turnering på multibanen, 7a-side fodboldturnering, 60+ fodboldturnering og så er der skumfest for børn og barnlige sjæle. Endelig slutter fredagens program med rafleturnering i teltet. Engtramperkroen byder på flæskesstegssandwich og baren har fadøl til tørstige sjæle.

Vel mødt til hyggelige og sjove timer til byfesten i Låstrup.

Se byfestens program via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: