Byfesten i Låstrup - Omtale onsdag aften

Der var liv og glade dage til byfesten i Låstrup onsdag eftermiddag og aften, og vejret viste sig fra den positive side. Tørvejr ikke for varmt og stille dansk sommervejr. Rigtig fodboldvejr, så heldigt at dagens program bød på forboldkampe i U11 mellem SUB88 og Aalestrup, U10 mellem SUB88 og NUGF, U8 mellem SUB88, Houlkær og Gedsted/Fjelsø og endelig U5 mellem Borup og Houlkær. Så mange børnekampe med forældre og søskende som tilskurere giver hurtigt trængsel i klubhus og telt, men det lykkedes at få afviklet fodbolden til stor tilfredshed blandt de unge spillere.

Efter kampene var der mulighed for at spise sammen med byens borgere i Engtramperkroen i byfestteltet. I alt blev der solgt 156 menuer med salat, pasta og kødsovs på den sunde side og pølsemix på den mindre sunde side.

I byfestteltet var der arrangeret spilleaften, så alt fra Hint, Catan, Azul, Partners, Trivial, kortspil og rafling blev tilbudt de mange borgere, der valgte at støtte op om byfesten onsdag aften. Flot fremmøde i teltet på en onsdag aften.

Aftenens underholdningsmæssige højdepunkt var helt sikkert musik og sang ved Clara El-Jamal. Hun stod for hyggemusik på elektrisk klaver og sang selv populære sange. Liflige toner og smuk sang. Et dejligt genhør med Clara, der over årene flere gange har beriget sit gamle hut med gode oplevelser. Selvfølgelig var der aplaus og ekstranummer, da Clara takkede af og overlod teltet til spillefuglene.

Se alle Kurt Elkjærs udvalgte billeder via dette link.

Byfeten i Låstrup byder torsdag aften på bilorienteringsløb for hele familien og grillaften i teltet. Se opslag om bilorienteringsløbet via dette link. 

Se hele byfetprogrammet via dette link. 

Annoncesponsor for dette opslag er: