Optakt Serie 5 Borup IF - Skals FF på hjemmebane lørdag

Optakt serie 5 efterår 2016.

Søren Offersens tropper i serie 5, starter lørdag eftermiddag efterårssæsonen med et vaskeægte lokalopgør, idet Skals FF kommer på besøg på Borup stadion.

Vi ser med stor spænding frem til åbningskampen på lørdag mod lokalrivalerne fra Skals. Siden vi sluttede i foråret, er vi blevet beriget med 5 u16 spillere, som helt sikkert vil styrke vores hold i bredden og betyde, at mulige skader og afbud ikke nødvendigvis vil sænke niveauet på holdet.

Vi har også tilmeldt et serie 6 hold, og det skal vi også have op og køre på en fornuftig måde. Med 3 holdt i klubben vil det også betyde, at alle spillere kommer i kamp i løbet af ugen.

Sørens plan med serie 5 er, at det bliver en go’ blanding af rutine og ungdommens gå på mod. Vi er kommet i en god lokal kreds med bl.a. Skals, Ulbjerg og Hersom/Bjerregrav, og Sørens forventninger er, at vi kan komme til at sætte vores præg på kredsen.

Et første vink får vi på lørdag mod Skals, som efter massiv tilgang til 1. holds truppen helt sikkert kan stille med et ”frygtindgydende” serie 5 hold.

Se holdopstilling på dette link. 

Efterårets SUB88 U16 drenge spiller forkamp i Låstrup fra kl. 1300, så mød op og se et par gode fodboldkampe, og få et godt indblik i, hvor langt de unge talenter er kommet.