Dagens hjemmekamp i serie 3

Dagens Kamp

Efter den dejlige sejr over Støvring i sidste hjemmekamp, kom Borup hurtigt ned på jorden, da holdet tabte udekampen i Valsgaard med hele 3-0. Det var en kamp, hvor Borup var hårdt præget af skader fra kampen mod Støvring og så måtte én af nøglespillerne - Mads Tougaard - tilmed udgå i starten af kampen. Det var mere det unge hold kunne klare, og de spillede nok sæsonens dårligste kamp.

I dag onsdag skal holdet op i et spændende lokalopgør mod Hersom/Bjerregrav, der i tabellen ligger i samme klynge som Borup, hvilket vil sige lige over nedrykningsstregen. Kampen er dermed en meget vigtig en af slagsen. Hersom/Bjerregrav er det sidste hold i puljen, som Borup mangler at spille imod, så efter dagens kamp, kan der bedre gøres status over holdenes indbyrdes magtfordeling.

Nyt fra truppen

Siden sidst er der sket mange ændringer i Borups hold. Holdet er fortsat ramt af mange skader, og det betyder, at træneren, i kampen mod Valsgaard, gav debut til Ahmad Salah, der er kommet til Borup fra Tjele, og så til Simon Andersen, der stammer fra sidste års u-16 hold. Begge gjorde det så godt imod Valsgaard, at de har fået plads på holdkortet og er dermed klar til at få deres hjemmebanedebut. 

Glædeligt er det også, at der er comeback til Lasse Braad, der har fået fodboldlysten tilbage efter et halv års pause og efter en smut-tur til Skals FF. Vi byder Lasse velkommen tilbage i den gule trøje. 

På minussiden kan oplyses, at hveriken Niels Klausen eller Kim Hermansen er blevet deres skader kvit, og der er afbud fra brødrene Lars og Anders Tougaard. 

Dagens modstander 

Hersom/Bjerregrav er traditionelt en af vores lokalrivaler. Vi har mødt dem en del gange i de senere år. Hersom/Bjerregrav har dog lige været en smut i serie 2 sidste forår, mens vi har været en tur i serie 4. Hersom/Bjerregrav har et rutineret hold, som fik en god start på sæsonen. Holdet er dog ligesom Borup gået lidt i stå, og de fik i søndags en øretæve af Ulbjerg med hele 5-0. Holdets store profiler er anfører Kristian Høgh og angriberen Søren Sjørring, hvor sidste nævnte har været småskadet i sæsonens løb. 

 

Til dagens kamp stiller Kurt Elkjær med grillen og jonglerer med pølser, så der er ingen grund til at stille sulten hjemmefra.

I målaktiekonkurrencen udloddes der én times gratis havearbejde med udvalgte spillere fra førsteholdet, 6 gratis bankoplader til lotterispil i Låstrup Forsamlingshus og 2 x 2 billetter til Viborg FFs kamp mod Randers FC den 16. maj kl. 1300.

Vi håber, at rigtig mange vil komme på stadion og støtte drengene i den vigtige kamp, om at få point på kontoen.

Husk at bestille Borups medlemstilbud i kantinen. Første bestillingsrunde skal være afgivet inden søndag den 8. maj. Skriv der på bestillingslisten i kantinen, hvor der også ligger prøvestørrelser på det nye tøj.

Endelig kan oplyses, at de populære billetter til ”Løb og Lindy” i byfestteltet på Borup Stadion den 28. juni sættes til salg i forbindelse med næste hjemmekamp den 16. maj 2016 ved personligt fremmøde på stadion.

Se kampprogram på dette link. 

Vel mødt til hyggelige og gode timer på Borup Stadion.