Husk U70 fodboldstævne i Borup i aften

Husk i aften kl. 1800 er der mulighed for at se de ekstremt erfarne fodboldspillere i U70 rækken spille fodbold på Borup Stadion i Låstrup. Kik forbi og vurder selv, om ikke det er flot fodbold. Alderen taget i betragtning. Navnet på rækken har godt nok være diskutteret, for den ældst registrerede fodboldspiller i rækken er vist 76 år, så navnet burde ændres til U80. I hvert fald er alle spillerne Plus 60, for det er et krav, at spillerne skal være fyldt 60 år på kampdagen eller have dispensation på grund af fysiske udfordringer. 

5 hold skiftes til at holde fodboldstævne 2 gange om året. Der spilles således 10 stævner hen over sommeren. Klubberne er Eastside, Vestermarken, VFF, Løgstrup og Borup. Der spilles alle mod alle, hver gang, så det er ikke bare en undskyldning for at komme hjemmefra. Kampene er 15 minutter lange og spilles på 5-mands mål. I alt én times aktivt fodbold og 15 minutters halvleg. Det er godt gået i den alder.

Efter kampene er der selvfølgelig 3. halvleg. Holdene deler 2 kasser øl og normalt er der arrangeret en form for spisning. I aften er det grillede frankfurtere. 

Kik forbi og se de aktive spillere give den en skalle på fodbolbanen.