Muslingefestival 2017 søger frivillige hjælpere

Husk kryds i kalenderen

I 2016 arrangerede de lokale fiskere i Sundstrup Muslingefestival i samarbejde med Fjordklyngens. De 6 byer i Fjordklyngen stillede alle med mandskab til arrangementet. Nogle hjalp med opsætning af telt, borde og stole, nogle solgte pølser og tilberedte muslinger, nogle stod i baren og solgte drikkevarer og endelig var der nogen, der hjalp med at tage teltet ned.

Hele lørdag eftermiddag var teltet fyldt af festglade gæster, der til musik fra ”De Glade Amatører” og ”Brasen & Mørk” indtog en veltilberedt muslingesuppe. Lørdag aften var 170 gæster samlet i teltet til helstægt pattegris og underholdning ved. ”Nordens Dansemusik”.

Det vellykkede arrangement gentages lørdag den 20. maj igen på havnen i Sundstrup. Program for arrangement offentliggøres snarest på Fjordklyngens hjemmeside.

Der arrangerets også buskørsel rundt i hele Fjordklyngen før og efter festen. Alle har derfor mulighed for at komme sikkert hjem fra festen. 

Låstrup Lokalråd har lovet Fjordklyngen at hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med arrangementet. Derfor har Informationsenteret i Enghaven foreløbig skaffet 2 fantastiske mandfolk til at hjælpe med at sætte teltet op torsdag eftermiddag kl. 15-17, Lokalrådet har skaffet 2 mand til at stå i baren lørdag aften, så nu mangler vi lige 2 mand eller kvinder til at hjælpe med at stable bænke og borde og hjælpe med teltet mandag den 22. maj kl. 15-17.

Har du mulighed for at give en hånd med mandag eftermiddag, så giv besked til Morten på info@borupif.dk eller på tlf. 41783523.

Se information om sidste års festival på dette link.