Referat serie 5 Klejtrup BK - Borup IF

Lørdag den 29. april drog serie 5 drengene fra Borup IF til Klejtrup for at tage afstand til bundlinjen. Inden kampen havde begge hold 3 point for 3 kampe. Det samme havde Kvik/Aalestrup, så tæt løb i bund og midte af puljen. At beskrive holdet som Borups drenge er måske lidt af en tildragelse, for gennemsnitsalderen på holdet var til dagens kamp 36 år. Det var dermed et meget rutineret hold, der var sendt på pointjagt.

Kampen var ikke meget mere end kommet i gang, inden Borup i et angreb troede, at de skulle få en god start. Imidlertid faldt Carsten Gundersen over sine egne fødder, men formåede inden da, at give chancen videre til Jacob Kynde, dog uden at det resulterede i mål.

I kampens 11. minut var det Joachim Hvid, der kom til afslutning for Borup, men heller ikke i den forbindelse ville bolden ind i rusen. Bolden gik ud til hjørne, som heller ikke bragte Borup tættere på en føring.

Der var stilstand i chancerne for Borup til kampens 27. minut. Gammel Lund førte bolden frem af banen og fandt en fri Peter Skov, der fandt en fri Jacob Kynde, som kom til afslutning. Målsigtet er ikke helt på plads efter en længere fodboldpause, og bolden blev eksekveret over målet.

2 minutter efter var det igen Joachim Hvid, der kom til skud på mål, og denne gang gik det i den rigtige retning. Bolden tog overliggeren, og Borup var lige vidt. I denne periode af kampen var der gode bud på chancer til Borup. Allerede 4 minutter senere, var det Lennart Øster, der havde en kæmpe chance, men også han villle udsætte spændingen lidt, så han misbrugte sin chance. 2 minutter senere brændte det igen på foran Klejtrups mål. Her fandt bolden hen til en fri Carsten Gundersen i hovedhøjde. Han ramte dog ikke bolden særlig godt. Halvt med hovedet og halvt med skulderen missede også Carsten chancen for at bringe Borup foran. Første halvleg sluttede uden mål. Begge hold havde spil og chancer, men Borup burde have sat sig i respekt med udnyttelse af én af de gode chancer.

5 minutter inde i anden halvleg havde Joachim sin 3. store chance, men heller ikke denne gang, var han skarp nok, så endnu en brændt chance på kontoen. Chancerne fortsatte for Borup. 7 minutter inde i halvlegen var det Peter Skov som flot fandt en fri Lennart Øster. For anden gang i kampen brændte Lennart. Til hans undskyldning skal oplyses, at det igen var en venstrebenschance.

Endelig kom den forløsende scoring 58 minutter inde i kampen. Det var erfarne Peter Skov, der på et lækkert loop passerede Klejtrups chanceløse målmand.

I modsatte ende havde Klejtrup en kæmpe chance 66 minutter henne i kampen. Klejtrups spiller headede dog forbi Borups mål, så ingen udligning i den forbindelse. Klejtrup kom med mere med i kampen og havde igen i 80. minut en god chance. Borups forsvar står stærkt, og Borup kører på omstillingen, så de bevarede teten.

I kampens 83. minut var det Borups super erfarne Flemming Lund, der bragte sig selv i fokus. Desværre ikke på en positiv måde, for han lavede en dårlig kombination med Kaare i Borups mål, og det gav en kæmpe chance til Klejtrup. Heldigvis lykkedes det ikke for Klejtrup at udligne på denne foræring, så Flemming kunne efter kampen grine af fejlen med sine holdkammerater, for det var efter sigende en helt skidt fejl, som en man med den erfaring burde være for god til.

Efter slutfløjt kunne kampens vinder Borup se tilbage på en velfortjent sejr med et enkelt mål. Borup burde og have lukket kampen langt tidligere på én af de mange store chancer gennem kampen. Mange gode indsatser, som beskrevet i de mange chancer herover, men også gode indsatser fra Pauli Nedergaard og Kean René Elkjær, der blev skiftet ind i anden halvleg.

Kampens spiller blev Lennart Øster efter afstemning blandt spillerne. Det var dog et tæt opgør, hvor hele 8 af Borups spillere fik stemmer, hvilket vidner om tæt løb og gode indsatser for Borup.

Næste kamp er tirsdag den 9. maj kl. 1830 på hjemmebane i Borup, hvor bundproppen Kvik/Aalestrup kommer på besøg.

 

Kampens spiller Lennart Øster

Annoncesponsor for dette opslag er: