Referat Jyllandsserie damer SUB09 - Skive IK

Så lykkedes det endelig for SUB09 damerne at komme på points tavlen, da de tirsdag aften hjemme vandt med 5-2 over det hidtidige tophold fra Skive.

Damerne fik en god start på kampen da holdet flere gange var tæt på at score. Blandt andet Sara Poulsen og Ida Gundersen havde gode chancer til scoringer. Et velspillende Skive-hold havde på deres side gode chancer, hvor en stærk spillende Sanne Pedersen i SUB09-målet reddede SUB09 fra at komme bagud, da hun tog en friløber fra Skive. Skive var ved at overtage spillet, men det ik SUB damerne sat en stopper for, da de i det 25. minut scorede og kom foran. Ida Gundersen fik lige prikket bolden frem til Sara Poulsen, som sendte bolden flot i mål fra kanten af feltet. I kampens 29. minut, scorede Sara til 2-0, da hun fik en lang bold, som hun tog til sig og igen hamrede ind med venstre benet. Spillet bølgede resten af halvlegen, hvor Sanne Pedersen havde en ny stor redning. Men det blev ved de 2-0 ved pausen.

Anden halvleg startede skidt for SUB pigerne. Først brød Skive igennem og allerede efter 5 minutter hamrede de et flot reduceringsmål ind i rusen bag ved Sanne Pederseen. Umiddebart efter vred Ida Gundersen om på anklen og måtte bæres ud. Skive sad nu på kampen, men SUB pigerne var hele tiden farlig på contraerne. I halvlegens 18. minut, blev Sara Poulsen sendt afsted. Hun afsluttede, og skivemålmanden kunne kun halvklare hendes forsøg. Tessa Vadsholt stødte til, og  kunne nemt score på riposten til 3-1. Derefter kom der mere ro på spillet, og en spiller som Charlotte Kjølhede begyndte at få fat med sit gode spil.

I det 30.  minut blev det 4-1, da indskiftede Michelle Mogensen, sendte bolden afsted til Sara Poulsen, der løb fra Skive forsvaret og sendte køligt bolden i mål. Skive havde også deres forsøg, men et godt kæmpende forsvar med målmand Sanne Pedersen holdte i stand. Dog kunne de ikke gøre noget i det 35. minut, da bolden blev hamret ind langt ude fra til udligning 4-2.

SUB damerne troede, at Skive var tilbage og der var lagt op til fornyet  spænding, da SUB pigerne igen slog til med et klassemål i det 38. minut, da Line Østergaard Larsen sendte Sara Poulsen afsted med et langt skift. Sara fandt så igen en fremstormende Charlotte Kjølhede, der koldt vippede bolden over målmanden og i mål. Resten af kampen Kørte SUB pigerne 5-2 sejren stille og roligt hjem, og fik deres første velfortjente sejr i turneringen. Den har dog også ladet vente længe på sig.

Træner Flemming Lund var efter kampen, super tilfreds med indsatsen, hvor alle bidrog med noget positivt. Han håber, at sejren kan give holdet den selvtillid, som holdet har brug for efter en hård sæson i kvindeserien i foråret.

Efter kampen var der stemmelighed om dagens spiller mellem Sanne Pedersen i målet og Sara Poulsen i angrebet. Men her på redaktionen og i samråd med træner Flemming Lund giver vi dagens spiller til Sara Poulsen. Hun gjorde ganske enkelt et forrygende come back, efter sin lange skade og hjemvendt fra ferie.

Holdet går nu ind i en barsk september måned med hele 7 kampe. Der bliver nok at se på for fodboldglade tilskuere. Næste kamp er hjemme på Borup stadion i Låstrup, søndag den 3. september kl. 1300.