Referat kvindeserien SUB09 - Kjellerup IF

Referat.:    SUB 09 – Kjellerup mandag den 1. maj .

Resultat:   1–5 (0-2)
Mandag den 1. maj tog SUB09s kvindeseriehold mod Kjellerup IF på Ulbjerg Stadion.
Det blev en kamp, hvor der blev gået til stålet. SUB, mandskabet havde lidt problemer med at matche Kjellerupspillernes fysik, og der var heller ikke spillet mere end 8 minutter, inden Kjellerup scorede deres første mål. Allerede efter et kvarters spil scorede Kjellerup deres andet mål. Den stilling hold frem til halvleg.

I halvlegen var SUB-mandskabet enige om, at der var muligheder for at komme tilbage i kampen. Der blev også startet godt op, men desværre holdt SUB kun stand i de første 8 minutter ind i 2. halvleg. Kjellerup scorede deres tredje mål og minuttet efter scorede de igen til 0-4 Herefter var kampen reelt afgjort, og SUB kom ikke for alvor tilbage i kampen igen. SUB kom dog på tavlen ved Sara Just Poulsen efter 59 minutternes spil. Kampenes sidste scoring, satte Kjellerup ind med 10 minutter tilbage. Et langskud, der tog overliggeren og gik i mål,

Valget af kampens spiller faldt på Maria Svenningsen.

Kampens spiller Maria Svenningsen (arkivfoto v. Elkurt)