LAN Party del 2 i Borup Idrætsforenings 2018

Fredag den 16. februar holdt Borup Idrætsforening anden del af vinterferiens LAN party. Første del var mandag, hvor det var børn fra 6. klasse og ældre, mens det denne gang var for børn op til 5. klasse.

Mandag deltog 26 børn og fredagens arrangement lød på 34 friske drenge og piger, så der var fyldt på alle pladser, da arrangementet startede kl. 1600. Faktisk måtte de frivillige hjælper lige hente et ekstra havebord, for at presse de sidste par deltagere ind i rækken.

Borup Idrætsforening er yderst tilfredse med, at i alt 60 børn fik prøvet kræfter med maraton computerspillet i vinterferien. Sidste år var alle rammer også sprængt, da der på én aften var samlet 45 børn, hvoraf en del var piger til et specielt Wii event i ét af omklædningsrummene. Derfor var arrangementet i år delt op i 2 aldersgrupper, da pigerne også gerne ville spille med på computerne.

Fredag var det Jesper Svendsen og Per Hagelskjær, der var de ansvarlige, mens Thomas Mikkelsen og Morten Nielsen fra Borup IF hjalp til med det praktiske. Karin Elkjær og Henriette Mikkelsen stod for indkøb og madlavning. Alt i alt et godt teamwork, der selv om rammerne var fyldt til bristepunktet, gav gode muligheder for en vinterferieaktivitet til dem, der ikke var draget på skiferie.

34 børn fra 2. til 5. klasse kunne man godt tænkes, kunne være en udfordring, men alt forløb gnidningsløst, og de mange børn var dels optaget af at spille forskellige skyde og strategispil, og dels var de ude på den oplyste multibane for at spille bold og få frisk luft. Nogle af børnene var ude for at spille bold både 3 og 4 gange i løbet af aftenen, så det var ikke kun computerspil.

Enkelte af børnene blev hentet til sengetid grundet en forestående hård weekend med familiebesøg eller andre gøremål. Alle havde dog medbragt soveudstyr, for det er en hård nyser, at holde sig vågen hele natten, når man går i 2., 3., 4. eller 5. klasse. Det var dog kun en håndfuld, der gav efter for trætheden, så det var nogle trætte børn, der kunne hentes i klubhuset kl. 0839 efter en god og hyggelig vinterferieaktivitet.

Gennem de 5 foregående år er interessen steget og steget, så der er god grund til at tro, at der ingen til næste vinterferie holdes et lignende arrangement i Borup Idrætsforenings regi.

Vel mødt til hyggelige timer for børn og voksne i Borup Idrætsforenings klubhus i Låstrup.

 

Se flere billeder fra arrangementet på dette link. 

Se video kl. 0300 på dette link. 

Se video med besøg på multibanen kl. 2300.

Glemte sager fra de 2 LAN partyes. Udlevering kan aftales med Morten på tlf. 41783523.

 

Annoncesponsor for dette opslag er: