Kampprogram Serie 4 Borup IF - Løgstrup-Ravnsbjerg

Se kampprogram del 1 på dette link. 

Se kampprogram del 2 på dette link. 

Efter en fri weekend skal Borup serie 4 herrer i kamp igen. Holdet skal møde puljens tophold Ravnsbjerg / Løgstrup, og det er noget af en mundfuld. I 1. runde kampen på Løgstrup stadion fik vi en øretæve på hele 8-0. Løgstrup er et ungt hold med mange spilelre fra årgang 99, som en del af vores, og hvor flere af spillerne har været inde i VFF. Et par af spillerne har i VFF kredse kendte fædre. Thomas Andie og Søren Borup har sønnerne Mathias og Simon på holdet. Træner er Rasmus Dudek, en temperamentsfuld spiller og træner, og samtidig en rigtigt dygtigt spiller der binder holdet sammen.

Borup fik med den dejlige, men også lidt heldige 3-2 sejr over Viborg Søndermarken i sidste kamp her på Borup stadion, og har for alvor skabt hul til bunden.

Trupnyt. Holdet er uden tvillingerne Magnus og Johan Nielsen der passer deres skolegang. Nicolai Haubo har meldt afbud og Kim Hermansen er skadet.. Der er glædeligt nyt. De to langtidsskadede, sidste års topscorer Mikkel Larsen og slideren Christian Malik, der begge ikke har spillet i hele sæsonen er igen med i truppen, ligesom matchvinderen fra Kvik kampen Peter Lund er med igen, efter at have plejet sin fiberskade der blev pådraget i udekampen i Kvik.

Vores store udfordring på grund af skaderne, er at samle nogenlunde det samme hold fra kamp til kamp, så der bliver mixet et del på holdene, og det lider både serie 3 & 4 under. Vi har i dag comeback til Mikkel Larsen og Christian Malik, som begge har været ude hele sæsonen på grund af skader i opstarten, og forventer at de med deres energi kan gøre en forskel.

Forventninger til kampen i dag. Vi er ubesejret i seneste 3 kampe, som har givet 7 point, resultater som i vores skades situation kan godkendes. På hjemmebanen i dag forventes, at man virkelig så gir alt man har i sig, og at vi ser et hold som møder op med fuld energi og lyst til at vil bevise, at vi selv med gode spillere der sidder udenfor, er bedre end de 13 point der står på pointtavlen, og at hjemmebanen giver det sidste til, at vi hiver en sejr i hus.

Borup IF ønsker hermed go’ kamp

Oprindelig var der lagt op til dobbeltkamp på stadion, da serie 4 herrerne skulle have spillet hjemmekamp kl. 1530 mod Rosendal IF fra Hobro. Rosendal har desværre meldt afbud til kampen, så den kamp er vundet uden kamp. Ærgerligt, når vi nu gerne havde set fodboldkampen spillet i forlængelse af serie 3 kampen. 

Annoncesponsor for dette opsalg er: