Referat serie 4 Borup IF - Hobro IK

Et noget afbudsramt serie 4 hold skulle fredag aften møde det suveræne tophold Hobro. En kamp som man i den grad har frygtet. Den første kamp på udebane tabte Borup 10-1 og Hobros forrige kamp mod Gedsted/Fjelsø var vundet med ikke mindre end 19-1.

Det var derfor nervøse og skeptiske spillere fra hjemmeholdet, der indtog banen. Borup fik dog en kanon start og allerede i det første minut var Hans Nørgaard Nielsen spillet glimrende fri af Rasmus Abildskou Nielsen. Desværre brændte Hans i 2 forsøg alene med målmanden.

Hobro overtog total spillet som forventet, og i det 18. minut blev det 0-1 på et flot gennemspillet angreb, hvor den vikarende målmand Jakob Kynde ingen chance havde. Jakob var på overarbejde halvlegen igennem, men med held og dygtighed, blev Hobro holdt fra yderlig scoring. Dertil kommer, at Borup burde have udlignet lige inden pausen, da Rasmus Abildskou Nielsen pludselig fik en friløber ned mod målmanden. Rasmus trak fint uden om målmanden, men tabte et skridt, da han skulle afslutte på det tomme mål. I stedet fik han spillet bolden hen til en helt fri Søren Jensen, der hamrede på mål. Hobros målmand var da kommet tilbage i målet og hev en super redning frem.

I pausen var der kæmpe ros til alle. Om det var den ros spillerne ikke kunne klare vides ikke, men efter 15 minutters spil i anden halvleg stod der 0-4.

Borup fik sat en kæp i hjulet på Hobros fremadsormende offensiv ved indskiftning af målmand Niels Klausen, der hev et par kanon redninger frem, og holdt buret rent resten af kampen.

Det blev ved de 0-4, som efter kampen blev fejret som en halv sejr. Dejligt at se, at holdet i dele af kampen kunne modstå det store pres fra Hobros dygtige spillere.

Dagens spiller blev Martin Kjeldgaard. Næste kamp er udekamp i den kommende weekend mod et andet af de stærke hold Doense/Vebbestrup.

Se flere billeder fra kampen på dette link.