Husk Fodboldlørdag på Borup Stadion i dag fra kl. 1330

Se kampprogram del 1 på dette link.

Se kampprogram del 2 på dette link.

Optakt:

Efter endnu en sejr i sidste spillerunde mod VFF, hvor holdet måske ikke spillede prangende, men modsat tidligere kampe udnyttede flere chancer, er vi i betrykkende afstand fra bundplaceringerne. Nu vender vi næsen den anden vej, hvor en sejr i dag vi sende os på 2. pladsen.

Hobro har haft en fin sæson, hvor alle forårets kampe i serie 4 blev vundet, og stimen er næsten fortsat med kun 1 nederlag til Søndermarken og en uafgjort mod Borup. Det ene point Borup fik med hjem, kom efter at være bagud 1- 0 i første minut og 2-0 efter 13 minutter og hvor holdet kom stærkt tilbage og fik 2-2. Efter lørdagens resultater, hvor Viborg Søndermarken har vundet over VFF uden kamp er Hobro tvunget til sejr, hvis oprykningschancen skal bevares.

Nu skal vi spille efterårets femte kamp på hjemmebane, en kamp der kan afgøre om vi sætte os på en foreløbig fornem 2. plads eller, et nederlag og vi skal til at spille om midterplaceringerne.

Vi har stærk momentum på hjemmebane, og som udgangspunkt skal vore hjemmekampe vindes, og vil vi have en topplacering et det et must at få de 3 point i dag.

Trup nyt: Simon Andersen er tilbage og også Kim Hermansen er tilbage efter en længere pause.. Christian Malik er stadig skadet. Derudover er holdet det samme som hentede en sejr i sidste runde.l kampen i dag. I sidste uges hjemmekamp spillede vi ikke op til vort bedste, men til gengæld udnyttede chancerne og scorede 4 mål. På hjemmebanen i dag forventes, at man fortsætter den gode vilje der stråler ud af holdet og gir alt man har i sig, og at vi ser et hold som møder op med fuld energi og lyst til at sejre og få de point der skal til for at blive i den øverste halvdel af pointstillingen. Hjemmebanen skal give det sidste til, at vi hiver en sejr i hus.