Referat serie 3 Borup IF - Tjele Vest Sport

Borup skulle lørdag eftermiddag op imod det allerede oprykket hold fra Tjele Vest Sport på en mudderbane uden lige. Borup skulle have point for at sikre sig 3. pladsen i puljen.

Kampen startede ud med et Borup hold forholdvis dybt tilbage i banen, og Tjele mest på spillet som forventet. Borup stillede sig tilfreds med at par omstillinger og dødbolde i starten, hvor kun et par små chancer dukkede op hist og her.

Efter 15 minutters spil skruede Tjele tempoet op og blev farligere og farligere. Det lykkedes også for dem at score til 0-1 efter 20 minutters spil. Målet scoret på et langskud. Herfra fortsatte de succesen. Efter 37 minutter stod der 0-2 på måltavlen.

Borup skulle dog ud af det blå komme ind i kampen igen. Peter fik en halv friløber i dybden. Det lykkedes ham dog ikke at rive sig fri, men en kæmpende Peter fik smidt sig ned i en tackling, hvor forsvarsspilleren prøvede at cleare bolden. I stedet tacklede han den ind på anklen af Peter, og bolden sejlede flot over målmanden til 1-2. Blot 1 minut senere var Borup der igen med et endnu stærkere pres. Denne gang af Mathias, der formåede at få TVSs forsvarsspiller til at miste bolden lige foran keeperen. Her var Mathias klar og scorede sikkert til 2-2 ved pausen.

Starten af anden halvleg bølgede frem og tilbage. På grund af den regnvåde og mudrede bane var begge holds forsvars usikkert, og der faldt chancer hist og her i begge ender. Efter 56 minutter faldt det ud til TVSs fordel med scoring til 2-3 på et godt gennemspillet mål.

Desværre blev det også til 2-4 efter 70 minutters spil på direkte frispark. Her så August desværre ikke så god ud, da bolden gik i mellem hans ben.

Borup kæmpede bravt, og gav ikke op. Det viste Mark efter en forsvarsfejl fra TVS med scoring til 3-4. Desværre bummede Frederik Hvid i kampens 88. Minut, hvor han begik straffe. Her scorede Tjele til 3-5, som også blev kampens slutresultat.

En 4. Plads blev det til i efterårssæsonen med god opture, men også lidt nedture. Borup startede sæsonen svært ud med kun 1 point i 3 kampe, men herefter tog de for alvor fat. Til tider med fight og andre gange smukt spil, hvor det blev til 6/7 sejr i midten af sæsonen, hvor kun Tjele formåede at stoppee stimen, i øvrigt ufortjent. Så 20 point på kontoen, hvilket Borup er ganske godt tilfredse med, selv om det med lidt mere held kunne have blevet til mere.

Det blev også sidste kamp for den rutinerede træner/spiller Svend Aage. Efter 1 år i Borup drager han videre på nye eventyr. Personligt har han været glad for at være i Borup, og vi har været glade for at have ham. Det gælder både på træningsbanen, til kampene, men også til festerne blink blink . Vi ønsker ham al held og Lykke fremover.